Daddy tewas dengan Qhaliff !

 

Di Alamanda.. Aku nak simpan dulu barangan dapur yang dibeli bersama Qhaliff.. Sedang berjalan menuju ke kereta , tetiba Qhaliff berhenti di depan Baskin Robbin ! Adeh , nak aiskrim la tu..

Jap lagi kita beli yer sayang.. Antar dulu barang.. “.

Qhaliff terus ‘nak aiskim..nak aiskim..’ ! Aku wat dek.. terus jer berjalan dan sesekali toleh ke belakang ..

image

Dia dah bantai duduk atas lantai , siap sandar ke ke dinding.. Muka tenang sambil pandang aku ! Aku tetap jalan lagi.. Aku harapkan dia akan kejar aku.. Tapi ? Tapi ? Huhuhu..

image

Tiada beza.. Dan aku mengalah.. aku patah balik ..

image

Bila aku sampai kat dia , terus dia bangun.. Gembira terus muka ! Huhhuhu.. Masak daddy.. nasib baik ada cash dalam poket. Biasanya wife pegang cash..

image

image

image

Hurm.. terus dia order sendiri ! Hahahaha .. adoiyaiii ..

image

Dan dia berjaya tewaskan daddy dia ! Dapat jugak aiskrim ! Hurmmm…

5 ulasan:

  1. Alahai , bijak nya dia.. tak memerontak tapi steady je duk situ...

    BalasPadam
  2. adoyaii Qhaliff, terkena daddy hari nih..

    BalasPadam
  3. dh bnyak kali dh bukak blog abang ben ni, tapi semua gambar yg abang ben upload tak dapat lihat ... ni masalah blog abang ben ke, masalah browser saya ?

    BalasPadam
  4. @Muhammad Shahril ada je tu.. Mesti browser.. Cer delete tempfile dan history..

    BalasPadam
  5. hahaha..comey je...bijak bijak Qhaliff.. ^_^

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009