Harga rokok turun selepas GST !

 

Keratan gambar yang aku dapat di group whatsapp aku menunjukkan harga rokok bermula 1 April 2015. Tertanya gak aku kenapa perlu selepas 1 April tu ? Ni kiranya harga rokok turun la yer ?

image

Atau harga rokok ni naik ? Hurm.. Nak ke turun , aku tak kisah sebenarnya. Sebabnya aku tau orang yang merokok ni kaya kaya belaka.. Sebab diorang merokok kan ? Ok , tak kisah laa apa pun alasan tapi yang pentingnya , mereka yang nak merokok tu biarlah berhati perut sedikit.. Jangan main merokok depan orang yang tidak merokok ! Kalau mati terus tak pe.. tapi masalahnya mengundang penyakit merbahaya ! Hurm.. tak pasal pasal orang yang tak terlibat terdampar dalam hospital ! Hurmm.. Korang nak sponsor bil ke ?

3 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI