Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 24 Mac 2015

Kamera : Oppo Find 7 atau Sony Xperia Z3 ?

 

Mana yang lebih ok bagi aku ? Setelah seharian mencuba pakai kamera Oppo Find 7 dan setelah berbulan guna Sony Xperia Z3 , secara jujurnya aku … aku…

Ok.. ni gambar dari Oppo Find 7..

image

Dan ini gambar dari Sony Xperia Z3..

image

Amacam ? Hehehe… Sungguh pun semalam aku kata Z3 aku bermasalah disebabkan air namun dari segi kualiti gambar , nampaknya aku merindui Z3.. hurm…

Bagi yang tercari handphone , pilih betul betul yer .. Harga lebih kurang jer .. Kalau bab air tu , bagi aku sebenarnya takda masalah jika … Haa.. nanti aku ulas part tu..

5 komen :

Syed Alwi berkata... [Reply to comment]

Abg ben buat cerita bersiri dah.. berdebar denn...To be continuedd.. hehehe

Shafira berkata... [Reply to comment]

So far, kalau guna Oppo, kita guna Beautify effect. LOL... utk fira, fira suka oppo sebabkan kecanggihan dia.. leh swipe kiri kanan guna motion je... Camera yg ad ultra hd.. and HD sometimes....

mas saari berkata... [Reply to comment]

kamera sony memang lagi cantik..

Ayu azmir berkata... [Reply to comment]

Lama tak datang sini.... hari ni lawat die...

Dunia Zumal berkata... [Reply to comment]

Cantik lagi Z3 yer... Oppo tu nampak kabur kan...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI