Kamera : Oppo Find 7 atau Sony Xperia Z3 ?

 

Mana yang lebih ok bagi aku ? Setelah seharian mencuba pakai kamera Oppo Find 7 dan setelah berbulan guna Sony Xperia Z3 , secara jujurnya aku … aku…

Ok.. ni gambar dari Oppo Find 7..

image

Dan ini gambar dari Sony Xperia Z3..

image

Amacam ? Hehehe… Sungguh pun semalam aku kata Z3 aku bermasalah disebabkan air namun dari segi kualiti gambar , nampaknya aku merindui Z3.. hurm…

Bagi yang tercari handphone , pilih betul betul yer .. Harga lebih kurang jer .. Kalau bab air tu , bagi aku sebenarnya takda masalah jika … Haa.. nanti aku ulas part tu..

5 ulasan:

  1. Abg ben buat cerita bersiri dah.. berdebar denn...To be continuedd.. hehehe

    BalasPadam
  2. So far, kalau guna Oppo, kita guna Beautify effect. LOL... utk fira, fira suka oppo sebabkan kecanggihan dia.. leh swipe kiri kanan guna motion je... Camera yg ad ultra hd.. and HD sometimes....

    BalasPadam
  3. kamera sony memang lagi cantik..

    BalasPadam
  4. Lama tak datang sini.... hari ni lawat die...

    BalasPadam
  5. Cantik lagi Z3 yer... Oppo tu nampak kabur kan...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009