Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 4 Mac 2015

Penjimatan bermula !

 

Nak cari gel mandian yang berkualiti serta ada pelindungan diri ? Hehee.. Aku guna shower gel with Tea Tree Oil dari Cosmoderm je sekarang ni.. Rasa segar je lepas mandi..

image

Tak payah nak guna banyak pon masa mandi . Sedikit pon dah cukup menyegarkan. Maklumlah bulan depan GST bermula. Aku kena cari produk yang bagus tapi tak mahal ! Kena belajar berjimat dah ni.. Hurmm..

Selesai mandi , guna pulak losyen yang mampu menghalau nyamuk ! Maklumlah kannnn.. sekarang ni musim denggi ! Jadi kena waspada ! kan kan ?

image

Ada dua pilihan.. Boleh rujuk di www.cosmoderm.com.my untuk mendapatkan maklumat dengan lebih lanjut !

Bila aku tak pakaikan losyen pada anak anak aku , memang akan ada la tanda tanda merah di tangan dan kaki mereka ! Cuaca kering dan hujan kejap kejap gini memang seronok la nyamuk membiak ! Tiada alasan lagi untuk kedekut memandangkan dah murah pon harga jualan di Cosmoderm tu..

Jangan lupa follow Instagram , Twitter Cosmoderm untuk melihat sendiri testimonial mereka yang dah gunakan produk Cosmoderm ni .. InshaAllah berbaloi..

7 komen :

Nurzakiah Hanum berkata... [Reply to comment]

great

MIL HASHIM berkata... [Reply to comment]

BETUL TUE ABG BEN...
KENA JIMAT SEKARANG...
SEMUA BENDA AKAN NAIK HARGA...
http://jmbelog.blogspot.com/

safurara berkata... [Reply to comment]

kalau balik kg boleh beli ni.set anti nyamuk.

Syahida berkata... [Reply to comment]

losyen anti-nyamuk? wow..kna pi beli ni..

Nurul Huda berkata... [Reply to comment]

Dalam entri ini saya terfikir tentang Denggi. Sekarang gejala Denggi bukan pada bintik merah atau suhu panas dan beberapa faktor lain yang sedia maklum sebelum ini. Terbaru turut memberi kesan pada hati.

ummi zikry berkata... [Reply to comment]

Nape Cosmoderm ni camni ye? Order barang 4 mac tapi spai skarang barang tak sampai lagi. Lama sangat kot... ke memang service diorang ni teruk?

mohd shahrir mohd arshad berkata... [Reply to comment]

@ummi zikry

Salam Puan Ummi Zikry saya wakil pihak Cosmoderm, maaf atas kelewatan tersebut mungkin puan boleh sertakan order number untuk pihak kami trace pembelian puan. Terima Kasih

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI