Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 23 April 2015

Anakku : Siapa yang patut aku lebihkan ?

 

Berebut mainan ? Atau nak suruh aku dukung ? Mahupun ketika aku nak keluar ke kedai.. dua dua naik ikut ? Sapa yang akan patut aku bawa ? Dua dua sekali ? Mana bisaaa dong !

Dalam kes gini… Qhaliff asyik usung dan Zahra pon nak main jugak.. Camana dan bagaimana aku selesaikan ?

image

Aku sebelahkan Zahra.. Qhaliff dah pandai merajuk masuk bilik dan berpeluk tubuh di dalam tu sorang sorang.. Aku sebelahkan abang Zahra , sian adik dia yang baru nak berdunia.. Hurmm..

Ni baru 2 orang anak.. Aku plan nak tambah lagi 6 ! Hurmm..

2 komen :

Saidila Abdul Rahman berkata... [Reply to comment]

memang serba salah ....tapi naluri ibubapa automatik akan dahulukan yg kecil....kena didik supaya yg sulung belajar mengalah....

peringkat camni biasalah...lama2 yg besar akan faham....caranya...dahulukan yg kecil...pastu dah selesai layan yg kecil ...gi kat yg besar...bagitahu yg kenapa kita dahulukan yg kecil...

Auntie Kemai berkata... [Reply to comment]

biasanya daddy lebih dahulukan anak gegurl . elok sangat tambah produksi ketika muda ni. baru wife tak semput nak beranak nanti .

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI