BEN ASHAARI : Fitness dan Blogging tak dapat dipisahkan !

 

Arghh.. semangat ! Semangat ! Kemarilah kauuu !! Bukan mudah nak cari semangat yang hilang wooo apatah lagi dah berbulan tak serius bersenam.. Ditambah pulak dengan jarak nak ke gym makin jauh.. makin malas la jadinya !

Walaupun aku dah ada beberapa set senaman di rumah namun untuk mengembalikan semangat bersenam bukanlah mudah ! Hurmm.. Akhirnya , aku dapat kembali setelah terlihat keratan artikal yang disiarkan dalam sebuah majalah beberapa tahun lalu..

image

Cerita banyak tarak… aku kuatkan azam dan bersenam sungguh sungguh tadi.. Pergh.. Peluh yang keluar.. peluh jantan wooo .. nasib baik tak masin.. Hehehe..

Punching bag ni bagus.. dapat lepaskan segala amarah yang terbuku di dalam hati !

image

Target… hujung tahun masuk Miss Universe ! Hahahaha.. Gurau gurau.. Target.. hujung tahun leh pakai legging kuar g KL ! Huhhh.. Baru seksiiii…

Tetiba semangat aku kembali membara !

1 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI