Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 13 April 2015

Blogger : AMAN PALESTIN , suatu penghargaan buat kami !

 

Alhamdulillah.. sapa sangka kan ? Satu pengiktiran dari sebuah badan NGO yang punya dipandang tinggi di dalam negara ni.. AMAN PALESTIN semalam secara rasmi semalam melantik blogger KELAB BLOGGER BEN ASHAARI sebagai blogger Aman Palestin.

image

Siapa sangka kan ? Sebelum ni , ramai je kritik dan pandang sinis penubuhan kelab komuniti blogger ni ! Sekarang terbukti .. ianya memberi manfaat pada masyarakat sekeliling amnya ! Eceh..dah dah aku tulis macam wartawan.. hahaha ..

image

Disokong oleh team Projek Travel juga , semalam ramai blogger terutamanya dari Kelab Blogger Ben Ashaari turun ke Majlis Perjanjian Persefahaman Rakan Korporat, Duta, Penyerahan Sumbangan, Pertemuan Rakan Blogger dan Media Sosial bersama Aman Palestin Berhad di Hotel Bangi-Putrajaya , Bangi.

Satu pengalaman dan penghargaan tak ternilai buat aku dan juga rakan rakan.. Maklumlah , kami turun sana atas tiket Blogger ! Yang mana rasakan blogger ni cumalah pandai cari isu panas utk lariskan blog.. Hehehe.. kan ? Tapi bukan semua macam tu… kan kan ?

image

Dan menariknya.. eceh.. menarik eh ? Hahaha.. Razi dari blog www.razzwey.com diamanahkan untuk mewakili team memberikan ucapan ! Hehehe.. Aku tak nak naik sebab nak semua orang merasai detik terindah bergelar blogger ni.. Dan dia berjaya menjalankan tugasnya dengan berjaya walaupun agak gugup seketika.. Hahahaha.. Acaner nak jadi artis neh ???

imageimageimageimage

image

Terima kasih buat semua rakan rakan blogger yang turun beri sokongan dan juga yang tak dpt turun tapi turut memberi sokongan pada Aman Palestin. InsAhallah , tugas kita akan bermula nanti !

image

9 komen :

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

Alhamdulilah, satu pengiktirafan buat satu team KBBA, syukur ya Allah, ada masa nanti masa bulan 9 nanti kena buat slot solat hajat beramai2 nanti ben, doa agar team KBBA ini terus melangkah dengan jayanya dengan redha Allah.

Semoga perjanjian MoU ini memberi semangat agar terus menyokong secara langsung dan tak langsung...syabas Ben!

Saya penyokong belakang tadbir, melihat dari jauh dan mendoakan team. Syukur, Alhamdulilah.

mOoN IzzaN berkata... [Reply to comment]

alhamdulillah.. tahniah KBBA..

Nina Mirza berkata... [Reply to comment]

Syukur Alhamdulillah..
Tahniah Abg Ben & team KBBA.

yanie yusuf berkata... [Reply to comment]

alhamdulillah.. tahniah abg Ben dan KBBA...



www.yanieyusuf.blogspot.com

izzeyda berkata... [Reply to comment]

alhamdulillah tahniah team KBBA..

Shark Kay berkata... [Reply to comment]

bukan sekadar blogger.
proud to be part of this family.

AnAk dEneSor berkata... [Reply to comment]

tahniah!semoga kekal aktif dan berbakti..cewahh da gaya ucapan ape da

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

Heliza dok tenung je, tu yang gugup tu... hahahahaa....

Apa2pun terima kasih abg ben sebab beri peluang, dan sokongan rakan2 KBBA juga...

Terima kasih Aman Palestin...

boni kacak berkata... [Reply to comment]

alhamdulillah.. tahniah buat semua.. :)

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI