Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 16 April 2015

EPHYRA : Kejelitaanku terserlah

 

image

Zaman ni , dah kena serlahkan kejelitaan untuk elakkan muka yang  dirundung GST ! Hahaha.. aku gurau jer.. Hehehe.. Tapi serius , aku dan wife mengamalkan Ephyra setiap pagi. Kenapa ? Ni testimoni dari wife aku..

Ephyraaaaa.....wajib minum lps bangun tido and sebelum gosok gigi..hahah. Kalo ikutkan, bab-bab nak telan collagen ker makanan kesihatan atau jamu2 ker..saya boleh dikategorikan antara org yang paaaaling susah nak telan.  Takut rasa xsedap, xleh nak telan.  Tapi bila first time try ephyra...tros tersuka, sbb rasa dia mmg best pastu kalo bagi ibu yang masil breastfeed baby, benda paling penting utk dia consume ialah make sure benda tu xmenjejaskan supply susu utk anak.  Kalo bleh jadi cantik jelita pon, tapi effect susu...rasanya still tamo kot.  Tapi Alhamdulillah dengan izin Allah, bila try minum ephyra ni, suply utk susu still macam biasa even hari tu saya puasa n tak makan satu hari pon.Syukur...

lagi satu, macam biasa kalo ibu lepas bersalin ni, confirm rambut pon akan gugur kan.  macam saya, dah macam2 shampoo try, tp skang sy perasan rambut x gugur macam dulu.  Kalo dulu, sure sekali leret jari jer,..tuuu dia...skang ni terkawal dah, xderlah xgugur langsung kan. xlogik lak, kan anak dok bf dok serap zat dari kita, so benda ni normal la.  Pasni nak try minum 2kali sehari plak, nak tgk hasilnya, sbb selalu lupa nak minum sblm tdo...harap hasilnya lagi baik... “

Testimoni aku ? Hehehe.. Banyak kali dah aku buat tapi yang pasti la kan.. setiap pagi aku minum sebelum mulakan tugas.. jaga anak ! Hehehe..

Nak beli mana ? Cuba tanya rakan blogger aku ni , DKna.. Dia agen sah ! Haaaa…  boleh watsup 017 2217 636 ! atau boleh ke Facebook , EPHYRA - Serlahkan Kejelitaan .

image

4 komen :

mOoN IzzaN berkata... [Reply to comment]

nak start semula minum ephyra ni.. best! terutama bulan puasa.. :D

Dkna Abza berkata... [Reply to comment]

kalau ada anak kecik, pasti tidur malam tak cukup..pastu cepat penat. bila minum ephyra, badan masih bertenaga untuk kerja tiap2 hari..

Testimoni diri sendiri. I love Ephyra :)

IbuNoey berkata... [Reply to comment]

tak pernah lagi minum ephyra ni.tapi teringin jugak la.

safurara berkata... [Reply to comment]

kulit pon lawaaaa minum ephyra~

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI