Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 27 April 2015

KBBA : Cenderahati bakal dijual nanti ?

 

Baju kanak kanak dah mula dalam perancangan.. Cuma nak reka tu je masih belum ada yang sesuai.. Pakai masa raya pon best , kan ?

imageCenderahati ? Ahaa.. Yang edisi terhad ada dah.. image_thumb6

Dalam perancangan.. car sticker , car signage,key chain dan banyak lagi ! Apakah penjualan ini akan memberikan keuntungan pada aku atau KBBA ? Apakah KBBA dah mula nak kaut untung ????

Hehehe.. Aku tak amik satu sen pon.. malah kelab pon tidak ! Ianya memberi peluang pada peniaga kecil atau usahawan untuk mengenalkan bisnis mereka..

Contoh , button badge yang dikeluarkan oleh Stamp N Print Enterprise ini , turut sama menjual atau mengambil tempahan seperti :

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut atau nak buat tempahan , boleh hubungi En. Kamal 019 6938369 /019-6938396 atau e-mail ke stampnprint@gmail.com.

0 komen :

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI