Kesihatan : Kembali berdiet ?

 

Kembali makan ala ala jer.. Tak nak dah amik melimpah ruah isi kandungannya ! Hahahaha .. Dan tak sangka lak , sejak dua tiga hari ni bersenam .. selesa makan turun skit.. Makan skit pon dah kenyang sangat !

Makan tengahari.. ni jer !

image

Apakah ini tanda berakhirnya zaman boroi aku ? Apakah aku tidak akan lagi boroi ? Hahahahaha … Tak kisah la.. boroi atau sado .. janji sihat kan ? Kesihatan mau jagaaaa !

Maka , aku nak start diet mulai hari ni.. Yessss !!

Hurm.. sedap la pulak bau.. Wife masak apa lak tuuu ??? Ni aku malas ni.. Asal aku bersemangat jer .. mesti ada sesuatu tarikah untuk blogger !

Tiada ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.