Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 23 April 2015

Kesihatan : Tiada lagi alasan untuk boroi ?

 

Gi ke Fitness Concept.. Aku rasa menda alah ni dah bertahun aku tengok.. Bila nak beli , stok takde .. Dah akhirnya , Isnin lepas aku dapat panggilan dari staff FC di Alamanda .. ada stok baru masuk ! Terus aku gi rembat tanpa banyak bicara !

image

Harga RM987 termasuk GST serta peghantaran termasuk pemasangan.Hurm.. malas nak kata apa dah ! Ni sendiri mau pakai.. sendiri mau sihat ! Kalau kedekut gak , tak tau mau kata apa.. Nak harap sapa lagi nak jagakan kesihatan kita kan ?

Aku pun dah malas nak turun event event ni.. Abis tergendala kehidupan aku. Dah lari dari tajuk asal jadi blogger ni.. hurmm.. Patut mood blogging ke laut. Iskh..

Ok… Dan pagi tadi , diorang call untuk hantar menda alah ni.. Senyum lebar gue.. Akhirnya ! Akhirnyaaa.. akhirnyaaaa ..

image  imageimage

Tu diaaa.. mini gym aku dah complete.. Nak panaskan badan ? Gi jogging jer.. Rumah anak dara berhampiran penaik semangat weh !! Hahahah… lalalala …

Terima kasih Fitness Concept dan Azizi di Alamanda. Pasni aku tak leh dimasukkan ke golongan boroi dah.. Hahahahaa (harapnya laa ).. Sesekali gi gym.. heeee..

Demi kesihatan wooo…

4 komen :

aisyah ambris berkata... [Reply to comment]

Buat macam ni lg seronok..wife boleh join sekaki..anak2... jimat masa..duit..takde lagi bayaran bulanan mahupun harian..hehe

Nurzakiah Hanum berkata... [Reply to comment]

menarik

fisha hasan berkata... [Reply to comment]

bestnya ada gym sendiri... 1family boleh guna ni.. tak perlu habis masa n wang pergi gym di luar..

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

Senang.. rasa2 nak makan boleh jengah terus dapur.. free je xde kena GST..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI