Kesihatan : Tiada lagi alasan untuk boroi ?

 

Gi ke Fitness Concept.. Aku rasa menda alah ni dah bertahun aku tengok.. Bila nak beli , stok takde .. Dah akhirnya , Isnin lepas aku dapat panggilan dari staff FC di Alamanda .. ada stok baru masuk ! Terus aku gi rembat tanpa banyak bicara !

image

Harga RM987 termasuk GST serta peghantaran termasuk pemasangan.Hurm.. malas nak kata apa dah ! Ni sendiri mau pakai.. sendiri mau sihat ! Kalau kedekut gak , tak tau mau kata apa.. Nak harap sapa lagi nak jagakan kesihatan kita kan ?

Aku pun dah malas nak turun event event ni.. Abis tergendala kehidupan aku. Dah lari dari tajuk asal jadi blogger ni.. hurmm.. Patut mood blogging ke laut. Iskh..

Ok… Dan pagi tadi , diorang call untuk hantar menda alah ni.. Senyum lebar gue.. Akhirnya ! Akhirnyaaa.. akhirnyaaaa ..

image  imageimage

Tu diaaa.. mini gym aku dah complete.. Nak panaskan badan ? Gi jogging jer.. Rumah anak dara berhampiran penaik semangat weh !! Hahahah… lalalala …

Terima kasih Fitness Concept dan Azizi di Alamanda. Pasni aku tak leh dimasukkan ke golongan boroi dah.. Hahahahaa (harapnya laa ).. Sesekali gi gym.. heeee..

Demi kesihatan wooo…

4 ulasan:

  1. Buat macam ni lg seronok..wife boleh join sekaki..anak2... jimat masa..duit..takde lagi bayaran bulanan mahupun harian..hehe

    BalasPadam
  2. bestnya ada gym sendiri... 1family boleh guna ni.. tak perlu habis masa n wang pergi gym di luar..

    BalasPadam
  3. Senang.. rasa2 nak makan boleh jengah terus dapur.. free je xde kena GST..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009