Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 23 April 2015

Mothercare : Khas untuk anak anak ku ..

 

Gi Mothercare Bangsar semalam dengan keluarga aku.. Nak cari sesuatu untuk anak anak… Dan berjaya dengan jayanya membawa pulang beberapa barangan khas untuk mereka.. Seronok aihhh jadi anak anak zaman ni. Aku dulu tak merasa semua ni.. huhu..

imageDSC05732 DSC05725DSC05735 DSC05744DSC05742

Qhaliff dapat study desk.. Suka dia.Tapi dia sebenarnya lagi tertarik dengan … mainan Zahra , wooden activity kitchen  ! Hahahahha ..

DSC05745

Dia pulak beria tunggu aku siapkan.. Zahra pun sama ! Masing masing tak nak tidur hingga aku siapkan.. Aku lak , lama dah tak DIY.. Kena asah skill balik.. adeh..

DSC05748 DSC05752DSC05764

Tadaaa .. takde la susah mana pon kalau ikut arahan tu betul betul..

DSC05771 DSC05770DSC05774 DSC05777

Alhamdulillah.. siap ! Tapi timbul masalah baru..

image image

Qhaliff terlebih sayangkan mainan tu berbanding Zahra walhal tu Zahra punya.. Ah , sudahh.. Kena beli satu lagi la kot ? Ada satu tu , besar skit.

Sementara tengah sale.. hehee.. Aku suka beli kat sini sebab kalau ada problem , senang nak settlekan.. Mahal berbanding di jual luar sana ? Hurmm.. Bagi aku , yang penting service selepas jualan..

image

Mothercare Malaysia : http://www.mothercare.com.my/

Instagram : www.instagram.com/mothercaremalaysia

13 komen :

~ Ain Dania ~ berkata... [Reply to comment]

Alahai...melting tgk zahra..comel sgt..dgn mata kuyu die..kening cantik die...alahaiii Zahra.. =)

Nurzakiah Hanum berkata... [Reply to comment]

assalamualaikum
singgah pagi khamis
bestnya

aisyah ambris berkata... [Reply to comment]

Untng la budak zaman skrg..zaman saya dulu2, main panjat2 je..ikut abg main guli..bhahah..

Raihanah Ahmad berkata... [Reply to comment]

untungnya anak2 dapat brg mothercare. saya selalunya beli pakaian je kat sana.

Sha Salleh berkata... [Reply to comment]

anak-anak zaman sekarang beruntung, ada macam2 jenis mainan.

schazaza berkata... [Reply to comment]

Abg ben,

berkenan dengan meja qhaliff tu la... berapa harganya? ada diskaun tak? boleh terjah gak ni...

Fiza Rahman berkata... [Reply to comment]

Comel nya dapur zahra ☺

Azura Aziz berkata... [Reply to comment]

wahh untuk qhaliff dan zara ;)

careno berkata... [Reply to comment]

InsyaAllah mggu ni kalau sempat mmg nak ke mother care nak cari stoller n car seat...

Rina Pretty Healthy berkata... [Reply to comment]

betul-betul mothercare mahal sikit.

tapi ok... =)

IbuNoey berkata... [Reply to comment]

betul la.budak-budak zaman sekarang beruntung belaka.hehe.

Fatihah Fazlin berkata... [Reply to comment]

Zahra comellllll....

-iLLa- berkata... [Reply to comment]

betul..mahal tapi yg penting servis selepas jualan....saya pun suka membeli di mothercare...lagik2 baju dr mothercare..kalau minat sangat besar pun baju tu anak x bole pakai lagik.saya tetap beli...xper simpan dulu...hehehehe....untuk baby lagik berbaloi....

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI