Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 9 April 2015

Novel : BABI atau BAB1 ?

 

image

Heheeh.. pertama kali aku tengok , aku ingat BABI .. Rupanya bukan.. hehehe.. BAB 1 .. Terus aku post ke FB dan nak tengok reaksi kawan kawan lain..

Heheh.. rupanya ramai dah baca novel ni dan memberikan komen positif ! Waahh.. menarik niii ! Buku yang kat tangan aku ni , diberi sendiri oleh penulisnya , Azwar Kamaruzaman.. yang juga dah join #kelabbloggerbenashaari !

image

Aku ? Apakah pendapat aku mengenai buku ni ? Hurm.. nampaknya aku kena gi Tolouse untuk baca buku buku ni ! Kalau kat sini , entah bila dapat abiskan ! Rugi pulak tak baca sebab ramai kata best ! Ada pengajaran !

Hurmm.. Ok , kena baca gak camana punya bizi sekali pun ! Terima kasih Azwar kerana sudi turunkan tandatangan kat buku tu.. ehehhe..  Bukan senang nak jumpa novelis muda ni..

Aku , nak jadi novelis gak ! Tapi .. ada ke nak baca novel aku tu nanti ! Hukkk hukk.. Er , cerita pasal apa ? Ahaaa.. Tajuknya .. Aku  , playboy tua ! Amacam ?

6 komen :

bb_nona berkata... [Reply to comment]

BAGOS, PLAYBOY TUA...HUWUUUUUU

Sayap Biru berkata... [Reply to comment]

tajuk x bes ..
tapi boleh try

Syafik Kamaluddin berkata... [Reply to comment]

azwar walaupun muda daripada aku, aku enjoy dengan pnulisan dia..hahaha . smua novel yg kau pegang aku dah baca da ben.

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

en ben boleh tulis novel dlm blog ni...tentu lagi meletup

Nik Ainaa berkata... [Reply to comment]

dri dlu tgk buku ni.... ku ingatkan b.a b.i jugak!!! hahaha bab 1 upanya.

Ieta Mat Saad berkata... [Reply to comment]

Haha... Playboya ka...? Ok gak tajuk tu Ben. Menarik tertarik dan memang dabommm tajuk tu

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI