Seharian sibuk cari rezeki .. - BEN ASHAARI

Seharian sibuk cari rezeki ..

 

Penat ? Hurmm… Awal pagi dah keluar ke Shah Alam hingga tengahari kemudian terus ke Cyberjaya untuk meeting bersama penganjur untuk projek KBBA BLOGGER’S DAY , tidak lama lagi ! Hurmmm..

Abis meeting terus balik ruma.. Sampai je rumah , Qhaliff dah terjerit jerit nak mandi kolam !

“ Jap..bagi daddy solat dulu yer.. pastu kita mandi.. “. Qhaliff terus cool.. Sehingga aku kata ‘jom’ , baru dia kembali excited. Zahra yang baru siap mandi petang , kembali disarungkan baju mandi untuk turut serta pesta petang .. hahaha ..

Pada awalnya, tak cadang pon nak join sama tapi tengok Qhaliff seronok semacam jer.. jeles la pulak aku ! Hahahaha.. Tu terus terjun tiruk bersama diorang ..

imageimage

Rasa bersalah timbul sebenarnya. Tinggalkan diorang dihujung minggu untuk cari rezeki buat keluarga.. Hurm.. Ikut hati aku , tak nak la kan tapi apa nak buat .. inilah punca pencarian aku ! Aku tak nak dikatakan makan duit bini !! Tak sanggup weh !

2 ulasan:

  1. syokkan dpt puaskan hati anak2, hilang rasa penat..

    takpe ben, anak2 memahami daddy dia cari rezeki.. moga rezeki ben sentiasa ada utk keluarga..

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.