Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 13 April 2015

Zahra Nur Iman : Makin manja !

 

Tergugat dah abang dia.. Patutlah orang kata anak perempuan ni akan melekat dengan ayahnya ! Dan memang pon !! Tiap kali gi mana mana , dia akan tunggu aku dukung dia ! Kalau tak amik , terpancar kehampaan di wajahnya.. Huhuh..

image imageimage

Qhaliff tak jeles ? Nehh.. Qhaliff dah mula jadi pelindung dia.. Kalau ada sesiapa datang tegur Zahra terutama budak budak sebaya , memang abang dia akan sound ! Hahahaha.. Garang wooo Qhaliff.

Dah boleh harap abang long ni.. Alhamdulillah… Seronok tengok perkembangan anak anak ni walaupun adakalanya sedikit tertekan.. tapi sebenarnya kan , takde tertekan mana pon kalau kita tau bagaimana nak handle mereka ni.. Kena ada ilmu tentang keibubapaan ni.. bukan main belasah je jaga.. Hurm..

5 komen :

NURUL AQIDAH AZAHAR berkata... [Reply to comment]

kiut je zahra ikat rmbut cmtu

Rtp Farra Arisha berkata... [Reply to comment]

Qhaliff growing bigger now & baby Zahra getting cuter with her ikat tocang style!!! One day mesti kena jumpa them both. Hehehe

Syira Lokman berkata... [Reply to comment]

selamat malamm :) syira jenjalannn sini sementara cuti midsem..hehee/..comelnyaaa

Zaidalifah Hussin berkata... [Reply to comment]

Abg Long kene jaga adik... x mo buli adik hokeh

izzeyda berkata... [Reply to comment]

bagus ada abang long macam nih.. cute laa Zahra..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI