Zahra Nur Iman : Makin manja !

 

Tergugat dah abang dia.. Patutlah orang kata anak perempuan ni akan melekat dengan ayahnya ! Dan memang pon !! Tiap kali gi mana mana , dia akan tunggu aku dukung dia ! Kalau tak amik , terpancar kehampaan di wajahnya.. Huhuh..

image imageimage

Qhaliff tak jeles ? Nehh.. Qhaliff dah mula jadi pelindung dia.. Kalau ada sesiapa datang tegur Zahra terutama budak budak sebaya , memang abang dia akan sound ! Hahahaha.. Garang wooo Qhaliff.

Dah boleh harap abang long ni.. Alhamdulillah… Seronok tengok perkembangan anak anak ni walaupun adakalanya sedikit tertekan.. tapi sebenarnya kan , takde tertekan mana pon kalau kita tau bagaimana nak handle mereka ni.. Kena ada ilmu tentang keibubapaan ni.. bukan main belasah je jaga.. Hurm..

5 ulasan:

  1. Qhaliff growing bigger now & baby Zahra getting cuter with her ikat tocang style!!! One day mesti kena jumpa them both. Hehehe

    BalasPadam
  2. selamat malamm :) syira jenjalannn sini sementara cuti midsem..hehee/..comelnyaaa

    BalasPadam
  3. Abg Long kene jaga adik... x mo buli adik hokeh

    BalasPadam
  4. bagus ada abang long macam nih.. cute laa Zahra..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.