Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 10 Mei 2015

Anak perempuan manja dengan daddy atau ?

 

Daddy yang manjakan anak perempuan ? Kalau aku kan , aku memang manjakan dua dua anak aku sebab mereka perlukan manjaan. Takkan nak layan mereka macam komando lak kan ? Huhuh…

Anak perempuan mesti lebih ? Tak gak.. tapi kena jaga anak perempuan lebih skit… maklumlah , perempuan kan ? Hurmmm..

Pantang nampak daddy , jadi gini laa..

image imageimage

Terlalu rapat dengan daddy.. kan ? Hahahahhaa… Dah jaga dia dari sehari usia hingga setahun dah ni.. hahahaa…

6 komen :

indah hiasan berkata... [Reply to comment]

anak apak ni..

nurazzah8 berkata... [Reply to comment]

Salam .. comel anak daddy ni .. mmg selalunya anak perempuan lebih rapat dan manja dengan ayah ...

Athirah Diyana berkata... [Reply to comment]

anak daddy sungguh ni...

Faziera193 berkata... [Reply to comment]

alolololo..best sgt perasaan bila anak nak dekat kita..heee

*tetibe mood nak ada anak lagi datang..hahahaha

Shuhaida Kabdy berkata... [Reply to comment]

anak pompuan mmg agak rapat n manja ngan abah..daddy..ayah..macam anak dara akak tu..

izzeyda berkata... [Reply to comment]

anak daddy laa katakan.. kebanyakkan anak perempuan memang rapat dengan daddy,ayah,abah macam nih..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI