Anak perempuan manja dengan daddy atau ?

 

Daddy yang manjakan anak perempuan ? Kalau aku kan , aku memang manjakan dua dua anak aku sebab mereka perlukan manjaan. Takkan nak layan mereka macam komando lak kan ? Huhuh…

Anak perempuan mesti lebih ? Tak gak.. tapi kena jaga anak perempuan lebih skit… maklumlah , perempuan kan ? Hurmmm..

Pantang nampak daddy , jadi gini laa..

image imageimage

Terlalu rapat dengan daddy.. kan ? Hahahahhaa… Dah jaga dia dari sehari usia hingga setahun dah ni.. hahahaa…

6 ulasan:

  1. Salam .. comel anak daddy ni .. mmg selalunya anak perempuan lebih rapat dan manja dengan ayah ...

    BalasPadam
  2. alolololo..best sgt perasaan bila anak nak dekat kita..heee

    *tetibe mood nak ada anak lagi datang..hahahaha

    BalasPadam
  3. anak pompuan mmg agak rapat n manja ngan abah..daddy..ayah..macam anak dara akak tu..

    BalasPadam
  4. anak daddy laa katakan.. kebanyakkan anak perempuan memang rapat dengan daddy,ayah,abah macam nih..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.