Antara jalan penyelesaiannya !

 

Nak workout ,  si kecik dok sibuk panjat tangga. Si besar lak sibuk nak join sama ! Kalau aku dok memanjang usung diorang , jawabnya , aku akan boroi berterusan la ! Adoi.. Mana boleh tahan gini weh !

Dan akhirnya aku dapat idea ..

image

Dapat la gak bersenam dalam setengah jam ke 45 minit ! Haaa.. Asal berpeluh dah la.. Sado ? Hurmm.. Tak sasar nak sado dah ! Asal tak mengah naik tangga dah la.. heheehe ..

1 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.