Apakah itu Sajda Salah Mat ?

 

Sajda Salah Mat ialah sejenis Sejadah Ortopedik yang direka khas untuk memberi keselesaan ketika mengerjakan ibadah Solat.

image

Dengan ketebalan 8mm, Sajda Salah Mat membantu untuk mengurangkan tekanan pada bahagian tangan,tulang blakang, bahu dan bahagian lutut, ketika anda bersolat.

image

Sajda Salah Mat juga mudah untuk dibersihkan dan sesuai untuk digunakan “indoor” mahupun “outdoor”. Boleh digunakan dirumah, di pejabat, ketika kita travel, dan juga bila kita menjalankan aktiviti outdoor seperti camping, pegi hiking, dan jugak berkelah di tepi pantai. Sebab sejadah ini kalis air dan tak menyerap habuk.

image

Untuk mengetahui kelebihan produk yang unik ini, nanti entri blog yang akan datang. Manakala khas untuk Hari Ibu , boleh rujuk pada entri SINI ..

image

Untuk pembelian, layari www.sajdamat.com.my atau facebook page: https://www.facebook.com/mysajdamat .

1 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.