Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 17 Mei 2015

Ayer@8 : PapaRich vs Tom Yum Kung

 

“ Bang , nak makan mana malam ni  ? “ Tanya wife.

Yup.. dia pon dah boring makan kat Tom Yum Kung. Lagi pun sejak GST diperkenalkan , harga agak mahal kat sana. Dulu boleh tahan la harganya.. Mampu gak la selalu gi sana. Tapi sekarang ? Kaau teringin je baru gi..

Dan pilihan seterusnya , aku nak makan di PapaRich buat kali kedua setelah terlihat gambar mee kari kerang yang diupload oleh seorang rakan FB.. Terliur terus tengok.. Hahahaha..

Tapi malam ni , aku tak nak mee kari. Aku nak makan asam laksa dia. Kalau asam laksa dia sedap , confirm makanan lain sedap ! Aku memang payah nak makan laksa selain mak aku yang buat.. Hehehe.. imageimage

Sedap tak ??? Hurmm…. Boleh datang lagi pasni ! Nak try menu lain lak.. hehehehe..

1 komen :

ArELeEz berkata... [Reply to comment]

leez plak yg t'liur ni. gulp2!

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI