Ayer@8 : PapaRich vs Tom Yum Kung

 

“ Bang , nak makan mana malam ni  ? “ Tanya wife.

Yup.. dia pon dah boring makan kat Tom Yum Kung. Lagi pun sejak GST diperkenalkan , harga agak mahal kat sana. Dulu boleh tahan la harganya.. Mampu gak la selalu gi sana. Tapi sekarang ? Kaau teringin je baru gi..

Dan pilihan seterusnya , aku nak makan di PapaRich buat kali kedua setelah terlihat gambar mee kari kerang yang diupload oleh seorang rakan FB.. Terliur terus tengok.. Hahahaha..

Tapi malam ni , aku tak nak mee kari. Aku nak makan asam laksa dia. Kalau asam laksa dia sedap , confirm makanan lain sedap ! Aku memang payah nak makan laksa selain mak aku yang buat.. Hehehe.. imageimage

Sedap tak ??? Hurmm…. Boleh datang lagi pasni ! Nak try menu lain lak.. hehehehe..

1 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.