Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 12 Mei 2015

Bankrupt daddy gini !

 

Dia memandang aku dengan sejuta harapan. Dan kemudian dia memegang salah satu kotak yang ada di depan dia.. seperti jangkaan aku !

image image

Aku tengok harga.. Gulp ! Tertelan air liur daddy ! Daddy baru beli cap The North Face dengan harga RM79.90. Dah mak kamu tu jeling semacam..

“ Eh , kata Hari Ibu.. nak belanja kan ? “.

Yelah.. memang pon.. Tapi Hari Bapa hari hari ! Hahahaha.. Maka ni hadiah Hari Bapa laaa .. Sendiri beli punyaa!

image

Aku suruh Qhaliff letak balik dan ajak jenjalan tengok mainan lain ! Dan tu diaa ! RoboCar Poli.. Harga RM100++ ! Terus aku dukung dia dan keluar dari situ dengan sepantas kilat ! Dia merengek tapi sekejap je la.. Huhuhuh..

Bankrupt gue setiap kali masuk kedai mainan , harga 100++ jadi pilihan ! Gulp….

6 komen :

izzeyda berkata... [Reply to comment]

kalau tak mau bankrup, daddy jangan laa selalu jalan area tempat mainan kanak-kanak..

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

Hehehhe....julia suka bawa anak pi kedai borong mainan kt jalan ipoh kl tu byk murah2...paling murah robot biasa rm3 je bro ben...jimat byk...

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Harga mainan qhaliff lebih mahal daripada harga cap daddy ye...hihi..alhamdulillah kerana qhaliff boleh bertolak ansur..kotak di tolak..daddy bawa qhaliff beransur..psikologi..

Mrs. A berkata... [Reply to comment]

Hiks! tapi baiknya dia sekejap aje dah lupa

Azura Aziz berkata... [Reply to comment]

ye, budak2 mmg dah pndai pilih mainan dia ... budak2 zaman skrg kan..

huda berkata... [Reply to comment]

mainan budak2 memang mencekik huhu...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI