Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 17 Mei 2015

Cepat benar masa berlalu..

 

Tau tau , dah jadi anak dara dah.. Baru rasa macam semalam dukung dia selepas dilahirkan.. Rupanya dah setahun pon usia.. Hurmm.. Dah pandai goyang kepala dan kaki bila dengar lagu dangdut ! Mana belajar pon tak tau laa..

image

Si adik selalu berusaha menarik perhatian aku untuk aku dukung dia. Dan bila aku tumpu pada dia , si abang berusaha nak buat gitu gak ! Apa yang adik dia dapat dari aku , dia nak sama gak !

image

Hurmm… Baru dua orang ! Kalau tambah lagi ? Fuh.. rezeki.. Jangan ditolak ! Hahahaha.. Biar kalah sekarang.. menang kemudian !

1 komen :

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Sesi rebut merebut..tarik menarik..apa yang direbut...apa yang ditarik...yes...PERHATIAN..rata rata sahabat sahabat PC yang Allah anugerah anak lebih daripada seorang sama masalahnya macam abang ben..

PeringatanIni adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI