Daddy pening !

 

Dah mula jadi Tarzan dalam rumah. Si abang dah anggap si kecik ni sama level. Main tak hengat punya gurau ! Adeh.. kena pantau memanjang aku..

Si adik pun lebih kurang laaa sama dengan abang.Nak gak melawan ! Tu belum part berebut mainan. Haihhh ! Siap pukul abang dia tuuuu.. Adoi.. mana belajar pon tak tauu aaaa ..

image

Tapi si abang takde la tahap belasah kaw kaw.. Cuma sesekali terbabas je la.. Teriak si adik tuuuu.. Daddy pujuk jap jer.. Pastu ok ! Huhhh.. Sambung balik main..

Hurm.. tunggu besar skit la baru tambah.. hahahaha.. Pengsan daddy woii ! Tak berupdate blog nanti !

2 ulasan:

  1. hehe... baru dua takkan pengsan daddynya... erm... past ni adik selalu menang ngan abang ler... :)

    BalasPadam
  2. Seriously peel tu they all akan bawak sampai besar huhu.. Bersabarlah En Ben. Saya melaluinya.

    Hye. Jom blog walking http://mylillies.blogspot.com/.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009