Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 6 Mei 2015

Daddy pening !

 

Dah mula jadi Tarzan dalam rumah. Si abang dah anggap si kecik ni sama level. Main tak hengat punya gurau ! Adeh.. kena pantau memanjang aku..

Si adik pun lebih kurang laaa sama dengan abang.Nak gak melawan ! Tu belum part berebut mainan. Haihhh ! Siap pukul abang dia tuuuu.. Adoi.. mana belajar pon tak tauu aaaa ..

image

Tapi si abang takde la tahap belasah kaw kaw.. Cuma sesekali terbabas je la.. Teriak si adik tuuuu.. Daddy pujuk jap jer.. Pastu ok ! Huhhh.. Sambung balik main..

Hurm.. tunggu besar skit la baru tambah.. hahahaha.. Pengsan daddy woii ! Tak berupdate blog nanti !

2 komen :

Sheila Adziz berkata... [Reply to comment]

hehe... baru dua takkan pengsan daddynya... erm... past ni adik selalu menang ngan abang ler... :)

ell Johari berkata... [Reply to comment]

Seriously peel tu they all akan bawak sampai besar huhu.. Bersabarlah En Ben. Saya melaluinya.

Hye. Jom blog walking http://mylillies.blogspot.com/.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI