Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 13 Mei 2015

Dua dua telefon pintar aku dikebas sudah !

 

Dulu sorang.. Qhaliff punya la ! Sekarang dua orang , sorang satu ! Dah tu daddy nak buat apa ? Adehh.. Nak buat kerja pon tak leh gini haaa ! Dah la kuoata pun di penghujung hayat dah ! Hurmm…

image image

Sebenarnya , tak bagus dedahkan anak bawah 2 tahun dengan gadget ni tapi apa nak buat.. dia dok berebut dengan abang dia ! Lagi pun bukan selalu dia main pon.. ni kes terpaksa… nak kasi dua dua tenang ! Aku leh buat kerja lain jap.. Kalau tak ? Memang aku kena mengadap diorang je la.. kerja aku mesti tengah malam baru leh buat ! Huhu..

Ni pon dia tak nak tidur.. Maka , aku keluarkan balik dan jadikan Zahra sebagai model aku ! Hehehe.. Test lens baru..

imageimage

Susah benor nak amik gambar model tak reti duduk diam ni.. Hurmm…

7 komen :

ekjoz buluh berkata... [Reply to comment]

Kene tambah phone lah nampaknya selepas ini jika 'menambah' lagi? Anak saya umur 2 tahun memang tak lekang langsung dengan tab. Bukan ajar, tapi dia yang mahu. Mujur guna tengok kartun sahaja.

Cikk Mimin berkata... [Reply to comment]

pipi zahrah macam buah epal. hikhik.

Nurzakiah Hanum berkata... [Reply to comment]

zaman it

Manan Qayyim berkata... [Reply to comment]

Kanak2 skrng dgn Smartphone mcm dah kebiasaan...

Daddy kena beli baru la...

# Antara Kerja & Kerja - Owh!MananQayyim™

Sue Izza berkata... [Reply to comment]

kata soh posing daddy pun memang la kena pusing2 hahaha

yoorin melacolea berkata... [Reply to comment]

anak2 dulu duk dalam buai ada bantal busuk ke kain napkin. sekarang henpon tuuuu nak bg tidur.. hehehe.. wewitt.. lens baru.. sharp la gambar2 nye

NurHafiza Fadzil berkata... [Reply to comment]

zahra jeles la tu qhaliff x layan die...dok layan hp je...so.
.die pon nak layan hp gak...walhal...bukan reti ape pon...huhu.

point utama : perhatian. kawan.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI