Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 20 Mei 2015

Jimat kata si isteri !

 

Abang.. make up remover dah abis. Nak order lagi kat Cosmoderm. “ pinta si isteri dengan senyuman manis terukir di bibir.

Looor… beli je la..bukan mahal sangat pon. Lain la nak beli yang macam dulu dulu.. Yang tu memang mahal  woooo ! Letih gak nak beli tiap bulan.. “ jawab aku selamba.

Benar , menjimatkan tapi berbaloi ! Sejak wife guna , dia tak de complaint dah pasal muka dia. Lega aku.. huhuhu..

image

Aku mintak dia komen pasal dua produk ni dan inilah jawapannya..

Haaa...nak citernya kalo dah seharian muka dibebani ngan make up, rasa-rasanya selesa tak kalo tak dinyahkan make up tu bila balik dr keje? Kalo saya, antara benda wajib sebelum cuci muka ialah nak kena cuci muka tu cepat2 dengan make up remover, pastu baru bleh cuci dengan pencuci muka.

Tapi paling xsuka kalo make up remover jenis minyak, rasa cam melekit jer kat kulit muka.  So far selepas kenal dengan cosmoderm and try make up remover cosmoderm..rasa best sangat sebab jenis water based, xmelekit n berminyak. 

Plus sesuai untuk semua jenis kulit dan xpedihkan kulit muka. Pastu sesuai lak untuk sapu kat bibir untuk sapu baki-baki lipstik kat bibir dan bahagian mata.  Otomatik rasa ringan jer muka dan sejuk2 gitu sbb water based kan..heheh. “.

 

Berapa harga dan kat mana nak beli ??? Ada dua cara nak beli.. samada di Guardian atau farmasi farmasi terpilih .. atau dengan cara online.. Kalau beli di www.cosmoderm.com.my , inilah harganya ..

image

image

Sebarang pertanyaan , boleh rujuk ke Facebook Cosmoderm atau Instagram Cosmoderm. Bila lagi nak berjimat kan ? Ni la masanya..

Pastukan.. pastukan.. ni cadangan aku la.. Hehehe.. Gunakan ketiga tiga produk di bawah ni.. Aku pon ada. hehehe ..

Sila rujuk web Cosmoderm.

image

4 komen :

sue sue berkata... [Reply to comment]

Ohhh..yeke..
Kalau shaklee pon ada make up remover!serious pasti puas hati...kulit, gebus..hilang segala white head, daki & sel kulit mati!

hihihi...

Jemput singgah ke blog saya:
http://blogmummyrifqiy.blogspot.com

Fyna Ahmad berkata... [Reply to comment]

harga mampu beli kan. oklah tue. ^__^

Mira Adzlia berkata... [Reply to comment]

murah..terbayangkan yg cosmoderm ni produk dia mahal2...rupanya tak

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Cosmoderm mmg best! paling suka vit-e cream tu

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI