LEQEERSHA QAISER : Jubah dan baju kurung untuk anakku..

 

Untuk Aidilfitri ? Heehehe.. Sebenarna , dah boleh pakai pon sekarang ! Nampak kemas dan smart la pulak dia pakai gini.. kan ? Cuma Zahra jer aku tak sempat test lagi.. Qhaliff , terus tak nak bukak jubah dia ni..

imageimage

image

Menurut rakan aku , dia buat jubah dan baju kurung ni terhad.. tapi akan keluar design lain lak . Kalau nak beli , kena segera.. 

Boleh hubungi di instagramnya : LEQEERSHA_QHAISER

4 ulasan:

  1. Butang baju cantik, macam-macam warna. Hehehhe

    BalasPadam
  2. finally dpt jg tgk warna jubah ni... cantik...

    BalasPadam
  3. nampak kemas & ngam ngam soiii je .. cantik terletak kat badan Qhaliff..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI