Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 11 Mei 2015

Manja terlebih diorang ni !

 

Amboiiii… Ayah Su diorang datang , daddy tiada guna lagi ! Terus tak kisah daddy ada ke tak.. Hurmm.. Dipandang sipi sipi je aku ni.. Huk , hukkkk …

image

Pakat berebut perhatian Qhaliff dan Zahra.. Ayah Su pening nak main ngan sapa .. hahahaha .. Daddy leh rehat sebentar.. sebentar je ponnnn …

imageimage

Sian kat Qhaliff.. Dia nak berkawan sebenarnya. Rasanya dah leh antar ke playgroup center ni… Macam yang aku gi baru baru ni kat Bukit Jelutong tu.. Hurmmm.. Nak kena cari area dekat dekat sikit.. Seminggu 2-3 kali dah la kan ?

6 komen :

Nurzakiah Hanum berkata... [Reply to comment]

ala tomeinya

izzeyda berkata... [Reply to comment]

sesekali dia bergaul dengan rakan sebaya, ok laa skit Qhaliff tuh.. kekadang mereka nak jugak perhatian orang..

Azlinda Azman berkata... [Reply to comment]

Brainy Brunch ada..daily half day rm300-350 monthly

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

hantar bukit jelutong pun boleh, aunty Farah boleh tolong tengok-tengokkan...ekekekeke....

Raihanah Ahmad berkata... [Reply to comment]

budak2 mmg manja je.. rindu dah kat anak2 ni.

sumysya berkata... [Reply to comment]

comey btul zahra ni

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI