Manja terlebih diorang ni !

 

Amboiiii… Ayah Su diorang datang , daddy tiada guna lagi ! Terus tak kisah daddy ada ke tak.. Hurmm.. Dipandang sipi sipi je aku ni.. Huk , hukkkk …

image

Pakat berebut perhatian Qhaliff dan Zahra.. Ayah Su pening nak main ngan sapa .. hahahaha .. Daddy leh rehat sebentar.. sebentar je ponnnn …

imageimage

Sian kat Qhaliff.. Dia nak berkawan sebenarnya. Rasanya dah leh antar ke playgroup center ni… Macam yang aku gi baru baru ni kat Bukit Jelutong tu.. Hurmmm.. Nak kena cari area dekat dekat sikit.. Seminggu 2-3 kali dah la kan ?

6 ulasan:

  1. sesekali dia bergaul dengan rakan sebaya, ok laa skit Qhaliff tuh.. kekadang mereka nak jugak perhatian orang..

    BalasPadam
  2. Brainy Brunch ada..daily half day rm300-350 monthly

    BalasPadam
  3. hantar bukit jelutong pun boleh, aunty Farah boleh tolong tengok-tengokkan...ekekekeke....

    BalasPadam
  4. budak2 mmg manja je.. rindu dah kat anak2 ni.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009