Mavellous Xlite berkesan utk aku ?

Minggu lepas nampak mcm boroi... apahal minggu ni nampak mcm .. Er , apakah rahsianya ? Hurmm... Aku terjumpa produk ni dlm bilik aku. Aku tanya dia untuk apa.. katanya utk detox.. Ok la..aku pon try..

Dan.. pagi pagi selepas subuh , memang terus ke toilet.. Pastu rasa ringan sungguh badan..huhu..Nak try utk sebulan.. Apakah mampu buat aku seperti Che Ta ???  Lalalalala...

1 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.