Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 27 Mei 2015

Megi Celup best !

 

image

Adik aku ajak makan kat Taman Tenaga , Cheras setelah aku bertanya kat dia apa menu makan malam , malam ni ! Hahahaha.. Dia pon tak larat nak masak. Penat kerja.

Maka aku ajak la ramai ramai keluar makan.. Aku belanja. Rezeki lebih bulan ni. Alhamdulillah.. Huhuhu… Destinasi , Taman Tenaga nun di Cheras sana tu..

Pilihan makanan malam ni ? Mula mula makan keow teow kungfu. Hurm.. kecilnya. confirm tak puas makan ditambah aku yang penat bersenam ari ni.. huhuh..

Tambah dengan megi celup ! Dan barulah terasa keenakkannya.. Harga ? Aku tak tanya lak tapi 5 orang makan , baru RM50.. Aku je 2 jenis makanan order… hehe.. Rasanya tak mahal kot… Kopi O kaw pon baru seringgit.. hurmm..

1 komen :

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

Wowww sgt menyelerakan...makan ramai2 baru RM50 je...murahhhh tu...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI