Monster Crazy Crunch versi Rainbow

 

Akhirnya sampai rumah mak aku ! Ada 3 botol. Cukup seorang satu ! Zahra ? No no no… Gigi takde lagi ! Hahahaha..Maka sila tengok abang akak makan dulu yer ? Nanti dah 3 tahun baru boleh.. Awak baru nak cecah 1 tahun , esok tauuu ..

Kali pertama makan Monster Crazy Crunch , aku dah tau pasti akan tercari untuk kali kedua terutamanya Qhaliff. Aku kena berkongsi dengan dia … dan aku akan lebih banyak makan dari dia ! Hehehe.. Budak budak , tak leh makan banyak !

image image

Penerangan yang lengkap , ada kat bahagian belakang botol ni. Boleh la belek tengok kandungan maklumat makanan.. Hehehhe..

image imageimage

Aku tau.. aku tau.. Camana nak order eh ? Hehee.. Cara order ada beberapa cara. Antaranya :

Hotline MCC : 013 889 0044 ( whatsapp )

web : www.crazycrunchy.com/pengedar

Facebook : https://www.facebook.com/CrazyCrunchyOfficial

Instagram : www.instagram.com/monsterscrazycrunch

4 ulasan:

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009