Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 31 Mei 2015

Qhaliff meraung di Genting Highand , kenapa ??


Fuh.. lega ! Abis sudah tugasan aku di sini ! Penat memang penat tapi berbaloi sebab anak anak terhibur ! Hahaha .. Terpaksa pulang malam ni gak sebab esok awal pagi wife ada kerja nak buat ! Dia kerja , aku pun kena kerja la.. Hehehe.. Tak sempat menikmati keindahan Awana Genting ni ! Nampaknya kena datang sekali lagi ke sini.. hehee... 






Ok.. Di Resorts World Genting tadi , aku lihat sendiri minat dia. Ke mana kecenderungan dia ?? Bila dia dapat berkreativiti , dia akan betul betul beri perhatian ! Kalau dia tak suka , dia akan buat tak tau atau menangis ! Huhuhuh.. 

Di Buskers and Candy Land , Resorts World Genting.. Qhaliff cukup teruja part aiskrim ni.. Hehehee.. Memang dia tampak beri tumpuan sungguh.. Tapi bila lalu maskot , dia akan berlari ketakutan dan menangis ! Hahahaha 

Sebab tu , di Horizon 50 dan Dinasour Land .. gambar Qhaliff takde ! Dia takut dek maskot yang ada pada ketika tu. Jenuh nak pujuk dia.. Walaupun maskot tu cute , dia tetap meraung ! Adehh...




Best la camana pon , dia takut .. dia meraung .. dia peluk aku atau dia gi cari tempat lain ! Sebab tu , Qhaliff takde dalam kedua gambar ni  !  Huhuhu...

Apa pun , kunjungan ke Resorts World Genting kali ni meninggalkan sejuta kenangan buat aku ! Cuti sekolah tak tau nak gi mana ? Bawak la anak anak ke sini.. Best sini..  Meh tido kat Awana Genting sini .. Ada bas pengantara ke stesen SkyWay.. free jer..

2 komen :

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

nasib baik zahra tak takut..siap pegang lagi..ehhee

Rafiq Adnan berkata... [Reply to comment]

hehehehe. yg penting enjoy

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI