Review Filem : TOMORROWLAND

 

Terkinja kinja aku nak tonton filem ni selepas menonton trailernya di tv baru baru ni.

“ Pergh. macam best ! “

Aku tergoda. Dan pagi tadi , aku gi tengok sorang sorang. Leh bagi tumpuan pada jalan cerita. Mana la tau berguna untuk aku , kan ? Hahahaha.. kononnya..

Ok… filem start.. tiba-tiba aku ternampak satu logo tu kan , terus aku hilang mood ‘ ! Alahaiii.. macam dah tau je cerita apa ni .. Hurmm..

image

Dan seperti yang aku jangkakan.. Filem ni menyampaikan mesej tersembunyi seperti filem filem mereka sebelum ni ! Hurmm… Makin terserlah agenda mereka !

Berapa bintang ? Tak yah tengok la.. Cerita tah hapa hapa.. Rugi duit jer !

5 ulasan:

  1. BLOG ISA YG TAK BERAPA FAMOUS PUN KENA COPY..huhuhuh

    BalasPadam
  2. eh salah komen entry plak..hehehhe..ni mesti citer psal kiamat ni

    BalasPadam
  3. Sebab abg Ben kata takyah tengok, saya kensel appointment wayang esok! hihihi.

    BalasPadam
  4. kan..yanie dah tengok smlm.. huhuh kalu bintang pun yanie bg 3 bintang jew...huhhu

    BalasPadam
  5. depa tahu laa kan dunia ni bakal musnah

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009