Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 21 Mei 2015

Review Filem : TOMORROWLAND

 

Terkinja kinja aku nak tonton filem ni selepas menonton trailernya di tv baru baru ni.

“ Pergh. macam best ! “

Aku tergoda. Dan pagi tadi , aku gi tengok sorang sorang. Leh bagi tumpuan pada jalan cerita. Mana la tau berguna untuk aku , kan ? Hahahaha.. kononnya..

Ok… filem start.. tiba-tiba aku ternampak satu logo tu kan , terus aku hilang mood ‘ ! Alahaiii.. macam dah tau je cerita apa ni .. Hurmm..

image

Dan seperti yang aku jangkakan.. Filem ni menyampaikan mesej tersembunyi seperti filem filem mereka sebelum ni ! Hurmm… Makin terserlah agenda mereka !

Berapa bintang ? Tak yah tengok la.. Cerita tah hapa hapa.. Rugi duit jer !

5 komen :

NURUL AQIDAH AZAHAR berkata... [Reply to comment]

BLOG ISA YG TAK BERAPA FAMOUS PUN KENA COPY..huhuhuh

NURUL AQIDAH AZAHAR berkata... [Reply to comment]

eh salah komen entry plak..hehehhe..ni mesti citer psal kiamat ni

ekjoz buluh berkata... [Reply to comment]

Sebab abg Ben kata takyah tengok, saya kensel appointment wayang esok! hihihi.

yanie yusuf berkata... [Reply to comment]

kan..yanie dah tengok smlm.. huhuh kalu bintang pun yanie bg 3 bintang jew...huhhu

Cikk Mimin berkata... [Reply to comment]

depa tahu laa kan dunia ni bakal musnah

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI