Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 27 Mei 2015

Rindu nak melancong luar negara !

 

Tetiba kenangan mengusik jiwa.. Uhuk… Maklumlah , kali pertama ke luar negara.. hehehe.. Pastinya itulah kenangan terindah ! Setiap detik aku rakam dengan gunakan 3 kamera ! Hahahahha .. 

Tapi sayangnya.. aku berada dalam keadaan tak begitu tenteram akibat hampir diseluk saku ! Hurmm.. terus mood hilang !

GOPR1612_1408370770222_highGOPR1624_1408370770222_highGOPR1639_1407833281839_highGOPR1641_1408370770222_high

Berharap , aku dapat kembali ke sini bersama sama keluarga tercinta. Baru seronok melancong.. Huhuh.. Masa tu , aku harap matawang kita dah kembali tinggi la.. Hahaha..

2 komen :

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

Sangat bangga, jadi penulis blogger dapat ke sana, seronok tengok...ben keep it up ben, cuma lately julia kurang di wassup, kerja semakin menimbun, tapi entry dan blogwalking sentiasa berjalan. Amin

Fifi Nadhrah berkata... [Reply to comment]

kalau sy diberi peluang pon sy akn rindu..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI