Rindu nak melancong luar negara !

 

Tetiba kenangan mengusik jiwa.. Uhuk… Maklumlah , kali pertama ke luar negara.. hehehe.. Pastinya itulah kenangan terindah ! Setiap detik aku rakam dengan gunakan 3 kamera ! Hahahahha .. 

Tapi sayangnya.. aku berada dalam keadaan tak begitu tenteram akibat hampir diseluk saku ! Hurmm.. terus mood hilang !

GOPR1612_1408370770222_highGOPR1624_1408370770222_highGOPR1639_1407833281839_highGOPR1641_1408370770222_high

Berharap , aku dapat kembali ke sini bersama sama keluarga tercinta. Baru seronok melancong.. Huhuh.. Masa tu , aku harap matawang kita dah kembali tinggi la.. Hahaha..

2 ulasan:

  1. Sangat bangga, jadi penulis blogger dapat ke sana, seronok tengok...ben keep it up ben, cuma lately julia kurang di wassup, kerja semakin menimbun, tapi entry dan blogwalking sentiasa berjalan. Amin

    BalasPadam
  2. kalau sy diberi peluang pon sy akn rindu..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.