Selesaikan masalah dengan segera !

 

Stress ! Janji lain.. bila dah siap lain jadinya ! Kononnya segala maintenance akan dibuat andai ada masalah. Tetapi janji tinggal janji !

Apa masalahnya ? Masalah dinding yang aku buat renovation atau ubahsuai terdapat retak retak ! Panggil berkali kali namun hampa !! Tindakan terlalu perlahan..

Akhirnya masalah aku dapat diselesaikan dengan menggunakan Onetime Lightweight Spackling dan Onetime Wall Repair Patch yang dibekalkan oleh Sri Ribuan Industries Sdn.Bhd : How D.I.Y. Should Be.

image

Masalah utama aku ialah dengan retakan halus di dinding. Ini memang mencacatkan permandangan serta semut halus mula bersarang di dalamnya !!

image image

Dengan menggunakan Onetime Lightweight Spackling yang mana produk ini jauh lebih ringan dan mereka mudah mengendalikannya terutama pada mereka yang takde pengalaman langsung dalam bidang ni , mampu membuat pembaikan ini sendiri ! Contohnya aku ! Kalau aku tau la semudah ini . lama dah aku buat sendiri !!!

image

Selain retakan halus Onetime Lightweight Spackling ni sesuai digunakan  jika dinding rumah punya kerosakkan kecil seperti lubang akibat dipaku atau drill. Juga sesuai digunakan diatas permukaan plaster walls / drywall , stucco , particle board serta wood surfaces.

Dan hasilnya selepas 5 minit aku buat… ni pertama kali yer aku buat ! Takde skill dan takde pengalaman !

image

image image

Bila dah kering , amik kertas pasir dan gosok laa.. Baru kemas dan kembali cantik dinding tu.. kan ? Yang penting , semut tak leh buat sarang dahhh.. Haaaa , kan kan ?

Manakala dengan OneTime Wall Repair Patch lak , berperanan untuk menutup permukaan dinding yang berlubang kesan dari akibat dipaku dan ditebuk. Hanya tampal saja OneTime Wall Repair Patch dan kemudian sapukan Onetime Lightweight Spackling ke atasnya. Selesai !!

image

Harga Onetime Lightweight Spackling ? Murah je… GST 6% telah diserap oleh pembekal iaitu Sri Rx andai korang beli melaluinya ! Haaaa !!! Ni masanya untuk berjimat.

image

Jika korang berminat untuk membelinya , bolehlah email ke srirx@sriribuan.com.my dan nikmati harga promo !! Jimat banyak dah tuu..

Ok…  Ada giveaway kali ni ! Ahaaa.. Syarat mudah jer.. Share entri ni di Facebook korang dan tinggalkan komen di sini , dan sila jawab soalan ini .. Siapakah pembekal Onetime Lightweight Spackling  dan Onetime Wall Repair Patch ?  5 terpantas  jawapannya akan dapat produk ni nanti ! Jangan lupa tinggalkan email yer..

32 ulasan:

  1. wahhh bagus ni, nak checklah kalau-kalau ada crack kat mana-mana ke kat rumah...

    BalasPadam
  2. Mudah kan.. Ni salah satu teknologi bahan binaan. Dah lama ada tapi ramai yg tak tahu.:)

    BalasPadam
  3. Jawapannya - Sri Rx: How D.I.Y. Should Be

    BalasPadam
  4. Jawapannya - Sri Rx: How D.I.Y. Should Be

    BalasPadam
  5. Jawapannya - Sri Rx: How D.I.Y. Should Be

    BalasPadam
  6. Bagus ni untuk tukang rumah amatur seperti saya hehe.

    Jawapan : Sri Ribuan Industries Sdn Bhd : How D.I.Y Should Be

    BalasPadam
  7. Alamak...lupa email wakakaka!

    wanimira737@gmail.com

    BalasPadam
  8. Penyelesaian dah di temui.. Dekat nak raya ni, mesti ramai yg nak baiki keadaan rumah dr rekahan..:)

    BalasPadam
  9. wah senang je nak gunaaaaaa .. okay nak jawab !

    pembekal nya ialah Sri Ribuan Industries Sdn.Bhd : How D.I.Y. Should Be.

    nieynasakinah.92@gmail.com

    Done share 😄

    BalasPadam
  10. Wow...menakjubkan...hannya 5min je masalah selesai bila guna Onetime Lightweight Spackling dan Onetime Wall Repair Patch yang dibekalkan oleh Sri Ribuan Industries Sdn.Bhd : How D.I.Y. Should Be......sangat memudahkan urusan bg dinding rumh yg problem..especially yg sibuk kerja..

    Kira jawap skali yer aben..huhuhu.

    BalasPadam
  11. nak try jugak la.. dinding retak ritu .hihu... pembekal ; Sri Ribuan Industries Sdn.Bhd : How D.I.Y. Should Be

    BalasPadam
  12. Nak jawab..jawapannya pembekal adalah Sri Ribuan Industries Sdn Bhd : How D.I.Y. should be..

    Email: rockers.sakura@yahoo.com

    BalasPadam
  13. wah sangat mudah..pasni tak yah suruh ensuami je, leh wat sendiri ni.. Nk cuba gak mana tau leh dapat free hihihi Jawapannya: Sri Ribuan Industries Sdn.Bhd.

    BalasPadam
  14. Allah...email lupa..boleh lagi kan ni...

    kisahpondokkecil@gmail.com

    Makasih..

    BalasPadam
  15. Sri Ribuan Industries Sdn.Bhd.

    ubaiismail@yahoo.com

    boleh ke cmni?? haha

    BalasPadam
  16. Bagus gila produk ni. Macam magic pulak. Haha. Nak rekomen kat ayah! :D

    BalasPadam
  17. wah sangat mudah..pasni tak yah suruh ensuami je, leh wat sendiri ni.. Nk cuba gak mana tau leh dapat free hihihi Jawapannya: Sri Ribuan Industries Sdn.Bhd.

    email: yanieyusuf05@yahoo.com

    BalasPadam
  18. Sri Ribuan Industries Sdn Bhd : How D.I.Y Should Be

    reenasidek@gmail.com

    BalasPadam
  19. Nurulain berkata...
    nak try jugak la.. dinding retak ritu .hihu... pembekal ; Sri Ribuan Industries Sdn.Bhd : How D.I.Y. Should Be

    Email :therylisa@gmail.com :p

    BalasPadam
  20. Sri Ribuan Industries Sdn.Bhd.

    Kekapas@gmail.com

    BalasPadam
  21. jawapannya - Sri Rx: How D.I.Y. Should Be

    email : dila12379@gmail.com

    nak raya dah rasanya....elok menampal dari sekarang....tengok pun cam bagus jer produk nihh

    BalasPadam
  22. macam plaster simen eh.. mudah.

    BalasPadam
  23. Jwpn : Sri RX

    Email : lan_careno@yahoo.com

    Hehehhee...

    Mmg kat rumah ada crack2 pun.... huhuhu

    BalasPadam
  24. Jawapannya : Sri Rx Industries Sdn.Bhd : How D.I.Y. Should Be

    Emel : wanimira737@gmail.com

    BalasPadam
  25. wah mudahkan keje..jawapan nya Sri Rx

    Email:skabdy@yahoo.com

    BalasPadam
  26. Jawapan : SRI RX

    Email ; therylisa@gmail.com


    boleh try kat rumah.. dah nak raya kan.. hehehe

    BalasPadam
  27. dibekalkan oleh Sri RX Industries Sdn.Bhd : How D.I.Y. ShouldqBe.

    Email: reenasidek@gmail.com

    BalasPadam
  28. Jwpn: Sri RX

    Email : munirahizzan@gmail.com

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI