Seram ketika baca DAMPING !

 

image

Teringat petua yang ditinggalkan oleh penulis novel DAMPING, En.Zulkifli Ahmad Idrus.

Nak baca novel ni kena tengah malam.. baca di kala keseorangan.. Baru dapat rasa ! “.

Nak dijadikan cerita,malam semalam barulah aku dapat nak membaca novel novel yang ada di tangan aku. Tu pun dah jam 2 pagi. Entah beberapa muka surat aku dapat baca pon tak pasti lagi..

Tiba-tba , aku terdengar sesuatu merangkak.. berbunyi loceng. Sayup jer..

“ Takkan kot ??? Dah kul 3 pagi ni !! “.

Aku pasang telinga.. Bunyi tu semakin menghampiri aku . Hurmm.. Aku diam jer.. Akhirnya , aku dapat rasakan ada sesuatu di hujung kaki aku !

Aku redha..

Budak ni jam 3 pagi tak tidur tidur lagi ! Arghhhhh..

5 ulasan:

  1. geram ahh zahrah... comel gilaaa pipi selambak

    BalasPadam
  2. Buku ni menceritakan perkara sebenar atau cerita rekaan ye? Kalau cerita sebenar, best kalau baca tengah-tengah malam. Feel dia tu menangkap.

    BalasPadam
  3. hahaha. ingatkan ape laaaa. seeerammm

    BalasPadam
  4. hahaha.... seram sejuk jadi nya...

    # Antara Kerja & Kerja - Owh!MananQayyim™

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.