Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 14 Mei 2015

Seram ketika baca DAMPING !

 

image

Teringat petua yang ditinggalkan oleh penulis novel DAMPING, En.Zulkifli Ahmad Idrus.

Nak baca novel ni kena tengah malam.. baca di kala keseorangan.. Baru dapat rasa ! “.

Nak dijadikan cerita,malam semalam barulah aku dapat nak membaca novel novel yang ada di tangan aku. Tu pun dah jam 2 pagi. Entah beberapa muka surat aku dapat baca pon tak pasti lagi..

Tiba-tba , aku terdengar sesuatu merangkak.. berbunyi loceng. Sayup jer..

“ Takkan kot ??? Dah kul 3 pagi ni !! “.

Aku pasang telinga.. Bunyi tu semakin menghampiri aku . Hurmm.. Aku diam jer.. Akhirnya , aku dapat rasakan ada sesuatu di hujung kaki aku !

Aku redha..

Budak ni jam 3 pagi tak tidur tidur lagi ! Arghhhhh..

5 komen :

Alia Ali Ahmad berkata... [Reply to comment]

geram ahh zahrah... comel gilaaa pipi selambak

Haffizul Iskandar berkata... [Reply to comment]

Buku ni menceritakan perkara sebenar atau cerita rekaan ye? Kalau cerita sebenar, best kalau baca tengah-tengah malam. Feel dia tu menangkap.

Wardah Aneesa berkata... [Reply to comment]

hahaha. ingatkan ape laaaa. seeerammm

Manan Qayyim berkata... [Reply to comment]

hahaha.... seram sejuk jadi nya...

# Antara Kerja & Kerja - Owh!MananQayyim™

eima berkata... [Reply to comment]

comey dan boolat

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI