Sesekali bila mereka bergurau kasar !

 

Pening ! Hahahaah.. Kelihatan agak keras gurauan si abang ! Aku jadi risau.. Dan memang kerap kali Zahra menangis gara gara guraua abangnya tu tapi tak sampai seminit , dia kembali ketawa dengan abangnya !

Kekadang rasa macam abang cemburu dengan adiknya..

Qhaliff.. mana Zahra ? “ Tanya aku.

Zahra hilang. “ Jawab Qhaliff dan kembali layan youtubenya !

Huk aloh.. sesuka hati jer jawab gitu.. Adehh…

Tapi bila diorang berdua depan mata , main tak hengat punya ! Kalau aku sakat Zahra sampai nangis , confirm abangnya datang membantu. Huhuhuh..

Sayang sebenarnya tapi mungkin Qhaliff belum pandai bergurau dengan adiknya.. kan ?

image

1 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.