Abang long sudah besar !

 

Semakin galak ! Semakin nakal.. semakin bijak !  Dan semakin mencabar daddy !

Suka giler menyakat aku dan mak dia ! Huhu.. Sememangnya kena banyak bersabar dengan dia ni. Sebab ? Dia cemburukan adiknya yang semakin cun tuuu.. huhu …

image

Kadang kadang , memang aku geram dengan dia. Tapi cepat cepat aku recall memori aku bersama dia sewaktu dia masih baby. Dialah segalanya buat aku ! Rezeki aku mula berubah selepas kehadiran dia.. Bila aku fikir gitu , tak jadi aku nak marah dia .. huhu..

Manjakan dia ? Tak gak.. cuma lebihkan dia skit untuk elakkan dia rasa terasing..

3 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.