“ Apa tuuu.. “

 

Ok.. Dah masuk fasa banyak bertanya dan banyak mulut ! Ketika fasa ini , kita sebagai ibu bapa kena banyak bagi penjelasan yang ringkas kepada si dia yang banyak bertanya tu.. Jangan sesekali marah atau buat tak tauuu ..

image  image

Soalannya kekadang memang boleh buat kita ternganga seketika dan terfikir..

“ Dari mana dia leh tau menda menda gini ? “

Apa yang aku tau.. Qhaliff banyak memerhati dan belajar dari mak bapak dia dan juga teman sebaya dia.. terutama sepupu sepupu dia.. Dan jika aku hantar dia ke taska , nampaknya.. akan lagi banyak dia serap !

Persoalannya.. taska camana ? Aku tak nak .. asal hantar jer ! Hurmm..

Tiada ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.