Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 25 Jun 2015

Beg kulit Rugged LederMann untuk pulang berhari raya !

 

Yess ! Akhirnya aku ada dah beg kulit travel yang sesuai dan nampak rugged bila pulang berhari raya nanti ! Takde la dok tarik beg petak beroda tu lagi.. hehehe.. Dah leh simpan dalam stor !

Beg rugged dari LederMann ni memang nampak sangat gah sekali dan sesuai untuk travel samada dekat atau jauh ( overnight bag ) ! Ini disebabkan materialnya dari kulit Full-grain manakala jahitannya yang sangat kemas dan teliti membuatkan si pemilik lebih bergaya ketika travel.

Bersize 18"W X 10"H X 10"D , LederMann Rugged Leather Duffle Bag ini dan berharga US$455 ni , memang membuatkan aku rasa berbaloi memilikinya !

imageimageimageimage

Walaupun nampak ekslusif tapi beg ni ‘heavy-duty’ yer.. Haa.. Bukan beg untuk ‘ manja-manja’ yer ! Kira boleh buat lasak la. Rivet yang digunakan pada sesetengah bahagian beg Rugged LederMann dipress oleh mesin bertekanan tinggi. Ini bertujuan memastikan beg ini tahan lasak.

image

Ok.. Camana rupa aku bergaya dengan beg ni ? Hehehehe.. Rileks.. Aku rasa mana mana lelaki kalau bergaya dengan beg ni pasti nampak segak punya !

Yer , aku tak sabar nak bergaya dengan beg ni nanti ! Hehehhe.. Naik kapal terbang dengan beg ni pasti nampak macho punya kan ? Dan nampak ‘berduit’ walaupun… hehehe ..

image

image

image

Kalau galas di bahu tak perlu risau sakit bahu.. Pelapik baldu pasti akan mengurangkan tekanan beban beg tu nanti..

image

Amacam ? Tertarik ? Hehehehe.. Nak tau lebih lanjut pasal beg ni ? Klik SINI.. Pasti nak tau punya kan ? Hehehh.. tak pe.. Silakan melawat web LederMann..

image

Ada banyak lagi pilihan beg LederMann sedang menanti korang.Untuk mengetahui jenis jenis beg kulit lain yang dijual , sila klik SINI..  Aha , apa pendapat korang mengenai beg yang aku pakai di atas tu ? Cer bagitau aku.. Ke berminat nak beli gak ? Hehehehe..

Bagi yang berminat nak beli , free shipping ke Malaysia, United States, Canada, United Kingdom, Australia, Italy, France, Germany dan banyak negara lagi..

http://www.ledermannleather.com

34 komen :

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

Wahhhh, cantiknyaaaa!!!! Beg ni confirm tahan lama ni...

fizafantagirO berkata... [Reply to comment]

Abg sado pegang beg sado, bersado-sado jadinya.hikhik.
Smart beg tu! jap nak usha website dia

Allene typicalmommy berkata... [Reply to comment]

menangis tengok bag tu.. ni klu husband yang dapat... suka betul...

Sohoque berkata... [Reply to comment]

Perghhh cun giller beg ni. Ok jugak kalau beli satunwat balik raya ni

DYatie ABakar berkata... [Reply to comment]

Siyes smart!! Berbaloi la dengan harga yang setanding dengan material dan kualiti. Thumbs up aben!

qaseh dalia berkata... [Reply to comment]

Cantik ! Baru nampak brtamboh sado haha

muhammad zarin berkata... [Reply to comment]

Memang stylo beg nie...

Dkna Abza berkata... [Reply to comment]

nampak smart kalo laki bawak.. kalo dkna, x muat ni nak buh barang...hahaha.. 3 beg baru cukup tuk bj dan tudung jer...nampak tak beza lelaki dan perempuan kikiiii

Shuhaida Kabdy berkata... [Reply to comment]

wah cantik beg nie..boleh isi banyak barang..

SweetLikeWhat berkata... [Reply to comment]

lawa!saya pun nak!haha

yanie yusuf berkata... [Reply to comment]

wahhhg cantik..smart..nk jugak..huhu

Hanim Hashim berkata... [Reply to comment]

Tak beli baju raya pun takpe cenggini. Beg ni pun dah boleh bagi nampak stylish pada empunya hehe.

Nazlee Ismail PCL berkata... [Reply to comment]

barangan kulit memang buat sipemakainya nampak segak selalu bagi lelaki.

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

perghh

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

Lawaa and smart... kumpul duit nak beli laa

mas saari berkata... [Reply to comment]

sesuai sangat dengan ben, nampak bergaya dan smart..

mr success berkata... [Reply to comment]

Wow nampak eksklusif..dan tahan lasak...

Papa Blogger berkata... [Reply to comment]

Adoi... Tak leh jadi ni.. Kene shopping ni.. Hahaha

Sue Izza berkata... [Reply to comment]

uwaaaaa menangis dalam hati je la,sumpah smart huhuu

yaya_flanella berkata... [Reply to comment]

Nice one. Rasa nak belikan untuk ayah je. Hehe

Ieta Mat Saad berkata... [Reply to comment]

Nampak ekslusif, stylo, segak, smart lagi bergaya dan berketrampilan sekali.

Amat sesuai dengan lelaki yang minat aksesori dari kulit.

DRAMATIC UNIQ berkata... [Reply to comment]

"..nampak macho dan nampak berduit.."

ya, betul...!!hahahahaa... :)

Que Achmad berkata... [Reply to comment]

cantik beg ni, mmg nmpak eksklusif. kena dptkan 1 ni

HE.RE. K.NOT berkata... [Reply to comment]

Smart Seh..baru nk gi survey beg kerja. .dah aben modelkan Bag ni. Bag ni memang nampak sesuai sgt utk gi kerja sekali nk bwk balik kpg pun ok. Nak suruh daddy belikan lah..hehehe

Fazrol Amer berkata... [Reply to comment]

Cantik.. Bagi kat aku laa.. Hi hi..

Shark Kay berkata... [Reply to comment]

jahat jahat..
mmg bgaya tu bila bawak.
naik pula bas ngan train pakai beg nie.
mmg banyak mata memandang.

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

Memang smart..kecik tahan lasak..tu yang dicari

yaya cendana berkata... [Reply to comment]

ni kalau diberi peluang ni, nak bagi ke ummi lah....bagi ummi cun lagi bergaya...fuhhhhh

yaya cendana berkata... [Reply to comment]

smart,,cantik,,,cun lagi bergaya...fuhhh

Zaidalifah Hussin berkata... [Reply to comment]

Gaya , mutu keunggulan.... nampak menarik

isabella idura berkata... [Reply to comment]

Tergugat sangat!! nak satu pleaseee

Hidayah Zulkefli berkata... [Reply to comment]

Cantiknya bag. Ingat tu kalau pakai leather bag kena pandai sikit jaga. Kalau dah rosak mmg x cantik. Kecewa habis

Hidayah Zulkefli berkata... [Reply to comment]

Cantiknya bag. Ingat tu kalau pakai leather bag kena pandai sikit jaga. Kalau dah rosak mmg x cantik. Kecewa habis

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Wahhh cantiknya beg tu! Finishing kemas betul. Arghhh stressss! Meronta ronta jiwa rasa nak jugak huhu

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI