Beg kulit Rugged LederMann untuk pulang berhari raya !

 

Yess ! Akhirnya aku ada dah beg kulit travel yang sesuai dan nampak rugged bila pulang berhari raya nanti ! Takde la dok tarik beg petak beroda tu lagi.. hehehe.. Dah leh simpan dalam stor !

Beg rugged dari LederMann ni memang nampak sangat gah sekali dan sesuai untuk travel samada dekat atau jauh ( overnight bag ) ! Ini disebabkan materialnya dari kulit Full-grain manakala jahitannya yang sangat kemas dan teliti membuatkan si pemilik lebih bergaya ketika travel.

Bersize 18"W X 10"H X 10"D , LederMann Rugged Leather Duffle Bag ini dan berharga US$455 ni , memang membuatkan aku rasa berbaloi memilikinya !

imageimageimageimage

Walaupun nampak ekslusif tapi beg ni ‘heavy-duty’ yer.. Haa.. Bukan beg untuk ‘ manja-manja’ yer ! Kira boleh buat lasak la. Rivet yang digunakan pada sesetengah bahagian beg Rugged LederMann dipress oleh mesin bertekanan tinggi. Ini bertujuan memastikan beg ini tahan lasak.

image

Ok.. Camana rupa aku bergaya dengan beg ni ? Hehehehe.. Rileks.. Aku rasa mana mana lelaki kalau bergaya dengan beg ni pasti nampak segak punya !

Yer , aku tak sabar nak bergaya dengan beg ni nanti ! Hehehhe.. Naik kapal terbang dengan beg ni pasti nampak macho punya kan ? Dan nampak ‘berduit’ walaupun… hehehe ..

image

image

image

Kalau galas di bahu tak perlu risau sakit bahu.. Pelapik baldu pasti akan mengurangkan tekanan beban beg tu nanti..

image

Amacam ? Tertarik ? Hehehehe.. Nak tau lebih lanjut pasal beg ni ? Klik SINI.. Pasti nak tau punya kan ? Hehehh.. tak pe.. Silakan melawat web LederMann..

image

Ada banyak lagi pilihan beg LederMann sedang menanti korang.Untuk mengetahui jenis jenis beg kulit lain yang dijual , sila klik SINI..  Aha , apa pendapat korang mengenai beg yang aku pakai di atas tu ? Cer bagitau aku.. Ke berminat nak beli gak ? Hehehehe..

Bagi yang berminat nak beli , free shipping ke Malaysia, United States, Canada, United Kingdom, Australia, Italy, France, Germany dan banyak negara lagi..

http://www.ledermannleather.com

34 ulasan:

  1. Wahhhh, cantiknyaaaa!!!! Beg ni confirm tahan lama ni...

    BalasPadam
  2. Abg sado pegang beg sado, bersado-sado jadinya.hikhik.
    Smart beg tu! jap nak usha website dia

    BalasPadam
  3. menangis tengok bag tu.. ni klu husband yang dapat... suka betul...

    BalasPadam
  4. Perghhh cun giller beg ni. Ok jugak kalau beli satunwat balik raya ni

    BalasPadam
  5. Siyes smart!! Berbaloi la dengan harga yang setanding dengan material dan kualiti. Thumbs up aben!

    BalasPadam
  6. Cantik ! Baru nampak brtamboh sado haha

    BalasPadam
  7. nampak smart kalo laki bawak.. kalo dkna, x muat ni nak buh barang...hahaha.. 3 beg baru cukup tuk bj dan tudung jer...nampak tak beza lelaki dan perempuan kikiiii

    BalasPadam
  8. wah cantik beg nie..boleh isi banyak barang..

    BalasPadam
  9. wahhhg cantik..smart..nk jugak..huhu

    BalasPadam
  10. Tak beli baju raya pun takpe cenggini. Beg ni pun dah boleh bagi nampak stylish pada empunya hehe.

    BalasPadam
  11. barangan kulit memang buat sipemakainya nampak segak selalu bagi lelaki.

    BalasPadam
  12. Lawaa and smart... kumpul duit nak beli laa

    BalasPadam
  13. sesuai sangat dengan ben, nampak bergaya dan smart..

    BalasPadam
  14. Wow nampak eksklusif..dan tahan lasak...

    BalasPadam
  15. Adoi... Tak leh jadi ni.. Kene shopping ni.. Hahaha

    BalasPadam
  16. uwaaaaa menangis dalam hati je la,sumpah smart huhuu

    BalasPadam
  17. Nice one. Rasa nak belikan untuk ayah je. Hehe

    BalasPadam
  18. Nampak ekslusif, stylo, segak, smart lagi bergaya dan berketrampilan sekali.

    Amat sesuai dengan lelaki yang minat aksesori dari kulit.

    BalasPadam
  19. "..nampak macho dan nampak berduit.."

    ya, betul...!!hahahahaa... :)

    BalasPadam
  20. cantik beg ni, mmg nmpak eksklusif. kena dptkan 1 ni

    BalasPadam
  21. Smart Seh..baru nk gi survey beg kerja. .dah aben modelkan Bag ni. Bag ni memang nampak sesuai sgt utk gi kerja sekali nk bwk balik kpg pun ok. Nak suruh daddy belikan lah..hehehe

    BalasPadam
  22. Cantik.. Bagi kat aku laa.. Hi hi..

    BalasPadam
  23. jahat jahat..
    mmg bgaya tu bila bawak.
    naik pula bas ngan train pakai beg nie.
    mmg banyak mata memandang.

    BalasPadam
  24. Memang smart..kecik tahan lasak..tu yang dicari

    BalasPadam
  25. ni kalau diberi peluang ni, nak bagi ke ummi lah....bagi ummi cun lagi bergaya...fuhhhhh

    BalasPadam
  26. smart,,cantik,,,cun lagi bergaya...fuhhh

    BalasPadam
  27. Gaya , mutu keunggulan.... nampak menarik

    BalasPadam
  28. Tergugat sangat!! nak satu pleaseee

    BalasPadam
  29. Cantiknya bag. Ingat tu kalau pakai leather bag kena pandai sikit jaga. Kalau dah rosak mmg x cantik. Kecewa habis

    BalasPadam
  30. Cantiknya bag. Ingat tu kalau pakai leather bag kena pandai sikit jaga. Kalau dah rosak mmg x cantik. Kecewa habis

    BalasPadam
  31. Wahhh cantiknya beg tu! Finishing kemas betul. Arghhh stressss! Meronta ronta jiwa rasa nak jugak huhu

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI