Belum RainForest Villas , Pulau Banding.

Hurmmm.. menarik !!! Boleh hilang stress gi tempat macam ni.. Terletak di Pulau Banding ,Perak pastinya hutan 'Belum '  menjanjikan kedamaian yg tak terjangka dek akal.. Aku cukup suka gi tempat gini dari di shopping mall.. hahahaha.. terutama utk hilangkan tekanan kerja.

Menurut rakan group Kelab Blogger Ben Ashaari  yang mana kampungnya di situ , memberitahu Pulau Banding ni mmg sangat cantik.. Huhu..Buat mereka yang kaki kamera ni pasti akan teruja.. cam aku laaa..hehehe

Utk lebih lanjut , leh ke www.belumresort.com .. Leh buat company retreat atau family day kt sini.. Tak payah kalut nak g luar negara..lalalalaa..

Aku nak gi siniiiiiii !!!


Harga ? Hurmmm... Macam ok je kan ?

7 ulasan:

  1. kena pegi aben... org malaysia sendiri jarang pergi sini..sebab ramai tak tahu... katanya macam lost world.. sebab hutan pon tak diusik

    BalasPadam
  2. memang best.. saya baru pergi sana, ada program di Pulau Pendidikan Tasik Temenggor, Royal Belum Perak.
    lagi best tiada liputan telekomunikasi di sana.. sesekali jauh dari kemudahan teknologi..

    BalasPadam
  3. wahhh sangat best..
    suka tempat nature camni, nak pi gak!

    BalasPadam
  4. BELUM dah mintak secara rasmi nak tour kat sana tapi belum dapat jawapan...apa kes taktaulah Ben ?

    BalasPadam
  5. best gak ni..kalu tak silap student rajin pi sni..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009