Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 4 Jun 2015

Belum RainForest Villas , Pulau Banding.

Hurmmm.. menarik !!! Boleh hilang stress gi tempat macam ni.. Terletak di Pulau Banding ,Perak pastinya hutan 'Belum '  menjanjikan kedamaian yg tak terjangka dek akal.. Aku cukup suka gi tempat gini dari di shopping mall.. hahahaha.. terutama utk hilangkan tekanan kerja.

Menurut rakan group Kelab Blogger Ben Ashaari  yang mana kampungnya di situ , memberitahu Pulau Banding ni mmg sangat cantik.. Huhu..Buat mereka yang kaki kamera ni pasti akan teruja.. cam aku laaa..hehehe

Utk lebih lanjut , leh ke www.belumresort.com .. Leh buat company retreat atau family day kt sini.. Tak payah kalut nak g luar negara..lalalalaa..

Aku nak gi siniiiiiii !!!


Harga ? Hurmmm... Macam ok je kan ?

7 komen :

Nurzakiah Hanum berkata... [Reply to comment]

bestnya

yoorin melacolea berkata... [Reply to comment]

kena pegi aben... org malaysia sendiri jarang pergi sini..sebab ramai tak tahu... katanya macam lost world.. sebab hutan pon tak diusik

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

memang best.. saya baru pergi sana, ada program di Pulau Pendidikan Tasik Temenggor, Royal Belum Perak.
lagi best tiada liputan telekomunikasi di sana.. sesekali jauh dari kemudahan teknologi..

Eny Abdullah berkata... [Reply to comment]

dh pergi.. best

mas saari berkata... [Reply to comment]

wahhh sangat best..
suka tempat nature camni, nak pi gak!

Nazlee Ismail PCL berkata... [Reply to comment]

BELUM dah mintak secara rasmi nak tour kat sana tapi belum dapat jawapan...apa kes taktaulah Ben ?

yanie yusuf berkata... [Reply to comment]

best gak ni..kalu tak silap student rajin pi sni..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI