Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 21 Jun 2015

Di Selamat Pagi Malaysia sempena Hari Bapa !

 

Hari yang ditunggu.. tiba sudah ! Alhamdulillah , segala perancangan berjalan dengan jayanya hinggalah… hinggalahh..

image

image

Hinggalah Qhaliff ternampak muka dia di kaca tv ! Dia tergamam seketika dan memanggil aku. Aku tau , dia nak bagitau dia kat tv la tuuu ! Huhhhh..

Aku cuba kekalkan konsentrasi.. Tapi segalanya mula berubah bilaaaaa .. mamat ni turun dari kerusinya !

image

Tengok la muka spontan aku ! Hahahahah.. Aku terkedu tengok dia leh berdiri kat situu… Aku tak tau nak respon camana.. Nasib baik la pengacara sporting giler.. Profesional gitu.. Tenang jer.. Dan teruskan bercakap.. Terbaik ! Krew rancangan pon sangat tenang.. Senyum je diorang.. Takde la riak muka cam bengang atau nak marah.. Terima kasih krew Selamat Pagi Malaysia..

Selesai je , aku mintak maaf ngan semua orang.. Kenapa aku bawak diorang ? Sebab atas permintaan penerbit.. Ikutkan tak bawak pon ok tapi rasa macam .. hurmm.. Dah tiba masa kot diorang pon turut serta.. kan ? Bagi ada kelainan skit kali ni.. kan kan ?

image

Terus terang.. aku tak leh nak tengok rakaman rancangan ni ! Hahahaha… Adehhh…

Buat rakan rakan , terima kasih atas sokongan kalian.. Tanpa anda , blog saya tiada maknanya..

Dan buat ibu ibu , andalah kasih sebenarnya pemilik kasih teragung. Anda layak berbangga dengannya.

10 komen :

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Mcm dengar ben cakap "sorry" tadi tu hehe. Apa pun qhalif cute sgt! Zahra gorjes! Sora cute sgt

Eraz Fadli berkata... [Reply to comment]

Tahniah bro.. Role model kami.. :)

Zaidalifah Hussin berkata... [Reply to comment]

Good Job Dan Tahniah En. Ben,

Selamat hari Bapa :)

Maria Firdz berkata... [Reply to comment]

TOUCHING BACA ENTRY NI... TAHNIAH ABG BEN..

Azlinda Azman berkata... [Reply to comment]

Hehehe comel la Qhaliff n zahra

Ieta Mat Saad berkata... [Reply to comment]

Indahnya kasih sayang seorang ayah dan tabahnya seorang ayah mengendalikan 2 anaknya.

Terbaik dan Tahniah Bos! Happy baca kisah bos ni.

suhaila Johar berkata... [Reply to comment]

Selamat hari bapa en ben..


terkedu qhaliff tgk muka sendiri ye..

Both very cute

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Tahniah bro ben..moga membuka mata dan mata hati segelintir pihak..alhamdulillah..

Nizam Ijam berkata... [Reply to comment]

diorg mesti kena ade... itu yang nampak lain tu.. hahahaha

ساريده سنين berkata... [Reply to comment]

Terbaikla...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI