Di Selamat Pagi Malaysia sempena Hari Bapa !

 

Hari yang ditunggu.. tiba sudah ! Alhamdulillah , segala perancangan berjalan dengan jayanya hinggalah… hinggalahh..

image

image

Hinggalah Qhaliff ternampak muka dia di kaca tv ! Dia tergamam seketika dan memanggil aku. Aku tau , dia nak bagitau dia kat tv la tuuu ! Huhhhh..

Aku cuba kekalkan konsentrasi.. Tapi segalanya mula berubah bilaaaaa .. mamat ni turun dari kerusinya !

image

Tengok la muka spontan aku ! Hahahahah.. Aku terkedu tengok dia leh berdiri kat situu… Aku tak tau nak respon camana.. Nasib baik la pengacara sporting giler.. Profesional gitu.. Tenang jer.. Dan teruskan bercakap.. Terbaik ! Krew rancangan pon sangat tenang.. Senyum je diorang.. Takde la riak muka cam bengang atau nak marah.. Terima kasih krew Selamat Pagi Malaysia..

Selesai je , aku mintak maaf ngan semua orang.. Kenapa aku bawak diorang ? Sebab atas permintaan penerbit.. Ikutkan tak bawak pon ok tapi rasa macam .. hurmm.. Dah tiba masa kot diorang pon turut serta.. kan ? Bagi ada kelainan skit kali ni.. kan kan ?

image

Terus terang.. aku tak leh nak tengok rakaman rancangan ni ! Hahahaha… Adehhh…

Buat rakan rakan , terima kasih atas sokongan kalian.. Tanpa anda , blog saya tiada maknanya..

Dan buat ibu ibu , andalah kasih sebenarnya pemilik kasih teragung. Anda layak berbangga dengannya.

10 ulasan:

  1. Mcm dengar ben cakap "sorry" tadi tu hehe. Apa pun qhalif cute sgt! Zahra gorjes! Sora cute sgt

    BalasPadam
  2. Tahniah bro.. Role model kami.. :)

    BalasPadam
  3. Good Job Dan Tahniah En. Ben,

    Selamat hari Bapa :)

    BalasPadam
  4. TOUCHING BACA ENTRY NI... TAHNIAH ABG BEN..

    BalasPadam
  5. Hehehe comel la Qhaliff n zahra

    BalasPadam
  6. Indahnya kasih sayang seorang ayah dan tabahnya seorang ayah mengendalikan 2 anaknya.

    Terbaik dan Tahniah Bos! Happy baca kisah bos ni.

    BalasPadam
  7. Selamat hari bapa en ben..


    terkedu qhaliff tgk muka sendiri ye..

    Both very cute

    BalasPadam
  8. Tahniah bro ben..moga membuka mata dan mata hati segelintir pihak..alhamdulillah..

    BalasPadam
  9. diorg mesti kena ade... itu yang nampak lain tu.. hahahaha

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI