Fungsi Sony SmartBand Talk ?

 

Lama dah aku idamkan nak pakai SmartBand Talk ni memandangkan di tangan aku ada Sony Xperia Z3 ! Sia sia je la tak maksimunkan penggunaan Z3 tu kan ?

image

Apa kelebihannya ? Banyak sebenarnya.. Tapi antara fungsi yang aku suka ialah ianya merakamkan pergerakkan kita seharian dan masukkan ke dalam peta ! Bayangkan kalau kita gi melancong ? Haaa… Kita leh tengok balik dalam maps ke mana kita dah pergi kalau tak sempat nak logkan.. kan ? Selain tu ? Banyakkk woooo !

imageimage

Banyak sebenarnya kegunaan SmartBank Talk ni.. dan terbaru leh jawab call melalu jam yang kita gunakan tu la ! Haaa.. Nanti aku review lain eh ? Kasi lebih detail.. hehehe.. Ni kira intro je dulu la. hehehe.. barulah thrill ni kan ? Huhuhu..

1 ulasan:

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009