Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 9 Jun 2015

Fungsi Sony SmartBand Talk ?

 

Lama dah aku idamkan nak pakai SmartBand Talk ni memandangkan di tangan aku ada Sony Xperia Z3 ! Sia sia je la tak maksimunkan penggunaan Z3 tu kan ?

image

Apa kelebihannya ? Banyak sebenarnya.. Tapi antara fungsi yang aku suka ialah ianya merakamkan pergerakkan kita seharian dan masukkan ke dalam peta ! Bayangkan kalau kita gi melancong ? Haaa… Kita leh tengok balik dalam maps ke mana kita dah pergi kalau tak sempat nak logkan.. kan ? Selain tu ? Banyakkk woooo !

imageimage

Banyak sebenarnya kegunaan SmartBank Talk ni.. dan terbaru leh jawab call melalu jam yang kita gunakan tu la ! Haaa.. Nanti aku review lain eh ? Kasi lebih detail.. hehehe.. Ni kira intro je dulu la. hehehe.. barulah thrill ni kan ? Huhuhu..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI