Gempa bumi di Sabah

Rakan blogger maklumkan di group whatsapp. Terkejut aku..

" Takkan kot . Ke ada org main main ni ?

Bila aku terima lebih byk gambar dan infomasi ni turut sahkan oleh media  , aku berdoa takde melibatkan kematian..

Moga Allah lindungi kita semua..  Harap jangan ada dah yang sebar berita berita gurauan di whatsapp.. Nanti kita tak tau mana satu betul , mana satu gurauan..

Hurmm..


5 ulasan:

  1. ada kawan kat KK bagi tau, de runtuhan batu kat gunung. opis dia di tingkat 8, tapi tak dibenarkan masuk opis. diorang kena tunggu diluar bangunan.

    BalasPadam
  2. tulah pagi tadi masa blogwalking pun terbaca, terus google... semoga mereka di sana berada dalam keadaan yang baik baik...

    BalasPadam
  3. itulah dapat jugak whatsapp nih.. memang agak teruk jugak keadaannya tu..

    BalasPadam
  4. Betul ke tidak ni? pagi td pon ade dengar radio, tapi belum disahihkan lagi. tp dlm hati turut berkata 'Allah nk tjuk kemarahanNya kat mat saleh yg bo*** kecoh2 aritu' erkk. Wallahualam.

    BalasPadam
  5. we sabahan still believe in so call "semangat" and mt kinabalu is still remain sacred places for us here..and i truly believe that this gempa cause by the rude tourist..sad..ya we do have religion but spiritual is part of our culture so please respect..sedih bila some people call us sabahan kuno pemikiran we truly hurt by those words but its ok kami terima dengan hati terbuka :)

    so..please pray for us sabahan ya..

    thank u..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009