Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 5 Jun 2015

Gempa bumi di Sabah

Rakan blogger maklumkan di group whatsapp. Terkejut aku..

" Takkan kot . Ke ada org main main ni ?

Bila aku terima lebih byk gambar dan infomasi ni turut sahkan oleh media  , aku berdoa takde melibatkan kematian..

Moga Allah lindungi kita semua..  Harap jangan ada dah yang sebar berita berita gurauan di whatsapp.. Nanti kita tak tau mana satu betul , mana satu gurauan..

Hurmm..


5 komen :

skuterlady berkata... [Reply to comment]

ada kawan kat KK bagi tau, de runtuhan batu kat gunung. opis dia di tingkat 8, tapi tak dibenarkan masuk opis. diorang kena tunggu diluar bangunan.

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

tulah pagi tadi masa blogwalking pun terbaca, terus google... semoga mereka di sana berada dalam keadaan yang baik baik...

izzeyda berkata... [Reply to comment]

itulah dapat jugak whatsapp nih.. memang agak teruk jugak keadaannya tu..

saye niza berkata... [Reply to comment]

Betul ke tidak ni? pagi td pon ade dengar radio, tapi belum disahihkan lagi. tp dlm hati turut berkata 'Allah nk tjuk kemarahanNya kat mat saleh yg bo*** kecoh2 aritu' erkk. Wallahualam.

LeO berkata... [Reply to comment]

we sabahan still believe in so call "semangat" and mt kinabalu is still remain sacred places for us here..and i truly believe that this gempa cause by the rude tourist..sad..ya we do have religion but spiritual is part of our culture so please respect..sedih bila some people call us sabahan kuno pemikiran we truly hurt by those words but its ok kami terima dengan hati terbuka :)

so..please pray for us sabahan ya..

thank u..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI