Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 4 Jun 2015

Iphone ? Apa menariknya ??

 

Rata rata bila aku gi mana mana event , bila blogger keluarkan Iphone dari poket mereka , seumpama mengeluarkan barangan berharga ! Slow anda steady gituuuu .. Hahahha.. Penuh bergaya !

Ahaa.. Bergaya ! Diorang kata mereka yang gunakan Iphone ni berada di dalam kelas tersendiri.. Benarkah ? Huhhh.. Abis tu , telefon pintar lain camana lak ? Takde kelas keeee ???

Aku tak pernah guna Iphone sejak lahir lagi. Aku cuma baru beberapa kali berpeluang gunakan produk Apple ni . Sewaktu masa belajar dulu.. Guna Macintosh dan kemudian guna iMac ketika kerja dulu.. Tak semua dapat pakai barangan Apple ni.. Mahal gituuuu ..

Sekarang ni , iPhone dan segala yang bermula dengan ‘i’ ni jadi satu femomena. Kononnya bagus dari produ lain..Maklumlah , lain dari yang lain.. Laju , tak hang dan macam macam alasan lagi !

Sebenarnya aku tunggu peluang nak review iPhone ni.. Nak compare dengan telefon pintar yang lain terutama dari jenama Sony. Katanya Sony seringkali menewaskan iPhone ni.. Hehehhe.. Nak test iPhone 6+ dengan Sony Z4 nanti ! Harap berpeluang la wat review tu nanti.. hehehe ..

Jangan risau.. takde campur tangan politik punya review nanti ! Hahahha..

Buat pengetahuan.. aku  tak minat produk Apple ni ! Huhhh.. Bukan soal tak mampu tapi tak leh blah tengok muka orang yang pakai Apple ni.. Macam pakai Ferrari gitu.. hahahaha.. Gurau je laaa !

9 komen :

amir zahari berkata... [Reply to comment]

Pengguna iphone gonna hates your last paragraph.. hahahaha.

izzeyda berkata... [Reply to comment]

huhuhu tak mampu laa nak beli iphone nih.. tengok boleh laa.. itulah lain macam skit bagi yang memiliki iphone nih.. gaya bak golongan atasan..

Noriza Rahman Momma Vogue berkata... [Reply to comment]

Memang bangga giler siapa yang dapat pakai iphone ni..iu yang saya jumpa la..hihi

Nurzakiah Hanum berkata... [Reply to comment]

bestnya

ekjoz buluh berkata... [Reply to comment]

Macam superbike berhenti di traffic light sebelam motor cub. Tengoklah jelingannya! Huh.

Zurina Hj.Zainal berkata... [Reply to comment]

x user friendly kot ipongg nih...hehehehe...sorry guys!

saye niza berkata... [Reply to comment]

Sy macam dah terpikat dgn iphone ni..tgah menabung utk itu hihi. asalnye tak minat jgk, tp kesabaran teruji bertahun2 dgn masalah hp lain ni. sy nk pkai hp pon sbb qlty die..bkn nk berbanggaaa sgtlah hahaha. pls dont hate me haha

Amirah Su'aidah berkata... [Reply to comment]

saya pun tengah kumpul duit nak beli iphone. nak try n tahu apa yang best sangat iphone ni.

shazwina osman berkata... [Reply to comment]

haha okay yg ni best. sy iphone user and i can't deny this post. hahaha. lama aih tak baca post bro. menceriakan ptg sy harini. haha ;)

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI