Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 12 Jun 2015

Jatuh cinta sudah sama SmartBand Talk !

 

Masa mula mula nampak kat premis Sony , aku dah mula pasang angan angan untuk memilikinya. Nampak cool giler ! Designnya yang cukup simple tapi nampak elegan membuatkan si pemakai terutama aku ni , nampak ‘mahal’ ! Hehehehe..

Maka hari ni aku gunakan sepenuhnya. Aku tukar sim dari phone Oppo ke Sony Xperia Z3. Sony ni aku gunakan untuk broadband jer. Memang best browsing guna Sony Xperia Z3. Oppo aku tu untuk belasahan jer.. hehehe ..

Mula mula aku connectkan  kedua duanya. Guna bluetooth dan NFC. Perfect ! Pastu aku setting.. Tiba-tiba wife call.. Aku jawab terus melalui SmartBand Talk. Clear giler suara wife hinggakan Qhaliff yang dok kusyuk tengok tv terus menerpa kat aku. Dia lak sibuk cakap.. Guna speaker terus koooo ..

DSC07606DSC07607DSC07608DSC07609DSC07610

Kat rumah tadi , aku tanya wife.. camana suara aku masa guna SmartBand Talk tu ? Katanya clear. Suara Qhaliff pon dengar sebutir sebutir… Huhuh..

Dan , SmartBand Talk aku tu.. terus melekap kat pergelangan tangan aku selepas tu.. Puashati kooo !! Huhuhu.. Bateri boleh tahan lebih 24 jam.. Pastu charge guna usb .. cam biasa la.. hehehe ..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI