Jualan Raya Meletop 2015

 

Bulan Ramadhan adalah salah satu bulan yang suci pada umat Islam. Di bulan Ramadhan , seluruh umat Islam di dunia wajib berpuasa. Berpuasa bererti menahan lapar dan dahaga dari terbit matahari hingga terbenamnya matahari. Bukan sekadar menahan lapar dan dahaga , umat Islam juga diuji dengan ujian kesabaran mahupun dari segi tindakan fizikal dan mental .Ramadhan juga membuatkan kita lebih fokus dengan menambahkan lagi kebaikan dan lebih berdisiplin dalam mengerjakan amalan.

image

Sempena bulan suci ini , nile.com.my telah mengadakan kempen FREE DELIVERY untuk Aidilfitri yang bakal menjelang nanti bermula dari  17hb Jun 2015 hingga 16hb Julai 2015 dengan minimum pembelian iaitu RM48 sahaja. Anda boleh membeli produk dengan lingkungan harga yang amat rendah dan berpatutan dan setiap pembelian akan tiba antara 1-3 hari seperti tertera di laman web , ianya adalah stok sedia ada. Bagi pembeli yang tinggal sekitar KL dan Selangor , anda boleh menikmati penghantaran dalam masa 24 jam dengan menggunakan 24Hours Cash on Delivery Services.

Apa lagi ..

Untuk menghargai para pelanggan yang setia , nile.com.my mengadakan kempen sempena Raya dan diberi nama “Jualan Raya Meletop 2015”. Banyak produk diberi potongan harga yang amat rendah, Walaubagaimana pon , setiap pelanggan hanya boleh beli 1 item bagi setiap produk kerana ianya terhad dan hanya akan dibuka jualan mengikut masa dan tarikh yang ditetapkan. Jom tengok produk produk tersebut :-

image

Produk: Men Slim Fit Jacket 
Harga Meletop: RM13.90
Tarikh: 30/06/2015
Masa mula : 11.00am 
Kuantiti: 300 pieces

image

Produk: Men Long Sleeve Shirt 
Harga Meletop: RM14.90
Tarikh: 30/06/2015
Masa mula : 4.00pm 
Kuantiti : 200 pieces

image

Produk: Male/Female Canvas Shoes 
Harga Meletop: RM12.90
Tarikh: 01/07/2015
Masa mula : 2.00pm 
Quantity: 500 pairs

image

Produk: Haniya Printed Blouse 
Harga Meletop: RM17.90
Tarikh: 02/07/2015 
Masa mula : 4.00pm 
Kuantiti : 200 pieces

image

Produk: Indentation Woman Bag 
Harga Meletop: RM7.50
Tarikh: 03/07/2015
Masa mula : 3.00pm 
Kuantiti : 150 pieces

image

Produk: Crocodile Design 3-in-1 Woman Bag 
Harga Meletop: RM28.90
Tarikh: 03/07/2015
Masa mula : 4.00pm 
Kuantiti: 200 pieces

image

Produk: Stylish Hoodies 
Harga Meletop: RM12.90
Tarikh: 07/07/2015
Masa mula : 3.00pm 
Kuantiti : 200 pieces

image

Produk: Men Sport Pant 
Harga Meletop: RM13.90
Tarikh: 08/07/2015
Masa mula: 4.00pm 
Kuantiti: 350 pieces

image

Produk: 15kg Chrome Dumbell Sets 
Harga Meletop: RM79.90
Tarikh: 09/07/2015
Masa mula : 4.00pm 
Kuantiti: 100 pairs

Jika anda berminat nak mengetahui lebih lanjut mengenai kempen “Jualan Raya Meletop 2015”, silalah lawat laman web mereka dengan klik <<click the link here>>.

Pastikan tanda kalendar anda jika terdapat produk yang menarik minat anda dan tak nak terlepas membelinya memandangkan ianya adalah stok terhad.

Selamat membeli belah sempena Ramadhan ini dan jangan ponteng puasa !

27 ulasan:

  1. perghh ...semuanya harga belas belas je semua ni! Murah giler!

    BalasPadam
  2. uitt !! lawa lawa bak ang.. murah meletop!

    BalasPadam
  3. wahh shopping... suka...hihih

    BalasPadam
  4. Murahnya... Nak cekidaut lah nanti...

    BalasPadam
  5. Makk aih. Mmg betul2 murah ni. Nak angkat dumb bell la satu

    BalasPadam
  6. Wah murah betul2 harga murahhh. Boleh borong nii

    BalasPadam
  7. Gila murahhhh ....time for shopping nih...beraya sakan aku tahun ni...

    BalasPadam
  8. Gila murahhhh ....time for shopping nih...beraya sakan aku tahun ni...

    BalasPadam
  9. hushh. kenapa harga dia macam nak menangis???? murah sangat,. tak pernah lagi shopping dekat nile. insyaallah boleh try ni. memandang kan harga dia yang memang kebabomm !!!

    BalasPadam
  10. semua harga belas2 je ni, memang meletop la harga

    BalasPadam
  11. tiap2 raya mmg slalu shopping cni ben.
    harga mmg tiptop murah.
    dumbell tu mcm menarik jer harga.

    BalasPadam
  12. Murahnya !! Betul ke harga ni? *sambil kebil-kebil mata*

    BalasPadam
  13. handbag yang warna beige tu macam menarik jer tengok, tiba-tiba terus terpanggil-panggil nak klik dan layan mata, rasanya ada yang melekat salah satu ni...

    BalasPadam
  14. murah nyerrrrr.....tertarik pulak...

    BalasPadam
  15. murah gilerrrr... kna join countdown gak ni..

    BalasPadam
  16. Dah join juga.. Mana tau de rezeki kan.

    BalasPadam
  17. Murah ni! Handbag & blouse tu cantik laa

    BalasPadam
  18. Wow Ben..dah makin mudah...takyah risau parking atau nak kena beratur bila nak bayar kat kaunter....terbaeek....

    BalasPadam
  19. Oh nile...mmg juju dah tau countdown ni...mmg syok murah2 huwaaaaaaaa

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI