Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 2 Jun 2015

Ke Festival Floria Diraja Putrajaya 2015


Dok tahan diri dari Sabtu lepas nak ke sini ! Hehehehe.. Hari ni , kul 940 pagi aku sampai dah ! Aku ingatkan aku antara paling awal.. rupanya ramai dah orang ! Huhuhuh.... Nasib baik cuaca masih menyebelahi aku.. Lom panas membahang. Tetiba rindu kat cuaca di Genting Highland.. hehehe .. 

Tiket masuk dewasa RM5. Bagi aku harganya berpatutan. Kalau buat free , nanti tak terkawal lak kan ? RM5 ni kira murah dah.. bagi aku la ! Maaf la kalau mahal bagi korang.. Aku tak breakfast. Potong kos belanjawan harian di situ.. heeee...






Seronok sebenarnya kalau datang beramai ramai kat sini ! Asyik nak bergambar jer.. Aku lak ke sini hanya untuk.. hehehe.. test lens aku ni haaaa.. 30mm macro.. heeee... Bila lagi nak try kan ? Lalalalala.. 

Dan hasilnya... 







 Ada banyak lagi aku upload di Instagram aku.. Leh follow @ben_ashaari ! Bagi yang belum berkesempatan , aku nasihatkan datang awal awal pagi yer.. Jangan datang tengahari melainkan baju anda ada pendingin hawa di dalamnya.. heheheh..  Datang petang atau malam pon cun gak.. Dengar kata malam lawa ! Aku nak test g malam lak nanti.. dengan Qhaliff ! 

3 komen :

Mira Adzlia berkata... [Reply to comment]

alahai jelesnya xdpt pegi :(

Norma NML berkata... [Reply to comment]

Cantik gambar...akak pegi hari tu malam..dah la hujan..nak bergambar pun no mood..:(

Shuhaida Kabdy berkata... [Reply to comment]

cantik-cantik gambar ben..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI