Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 8 Jun 2015

Lens impian jadi kenyataan !

 

Ku butakan mata saja ! Terpaksa !! Bukan sekadar minat tetapi sebagai pelaburan jangka panjang. Ini terbukti setelah aku membeli lens sebelum ini berjaya memberi pulangan yang lumayan. Alhamdulillah..

G ke Sony KLCC , kat sana aku pilih je lens yang aku lama dah nak.. Soal siasat je bro kat situ.. tanya je apa nak tanya akhirnya aku amik satu lens ni.. hehehe .. Dan harganya ? Hurm… RM2,9++ ! Terkedu ? Gitulaahhh… Apa nak buat, kan ? Gulp..

Pastu test power kat taman KLCC tu..

imageimageimageimageimage

Hurmm… nak kena main lanskap baru puashati ni , kan ? Huhu.. kena cari masa sesuai.. Tapi aku tak beli lens protector.. takut nak guna selalu..  Esok gak kena g cari ! Mau terbang RM100++ lagi tu.. hurmm..

3 komen :

mas saari berkata... [Reply to comment]

untuk kerja kena pejam mata je beli.. hehehee
janji dapat pulangan, memang berbaloi..

ridoma berkata... [Reply to comment]

lens untuk nikon ke bro ben?

Gagahboro video berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikum dan salam perkenalan.Saya ingin menjemput anda ke blog saya iaitu http://gagahboro.org. Saya harap siapa yang baca komen saya ini dapat pergi ke blog saya.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI