MALAYSIA tewaskan VIETNAM !

Gulp.. Apa dah jadi ??? Aku sempat tonton gol kita dibolos 2 gol .. pastu aku gerak balik ke rumah. Malas nak tgk dah.. Tengok gaya permainan pasukan Vietnam , memang cukup tersusun.Hantaran kemas.. rajin kejar bola.. tak putus asa utk dapatkan gol.

Pasukan kita ?  Peluang ada ..byk tapi takde nasib !  Bila peluang gitu dipersiakan , maka pasukan lawan gunakan kelebihan yg ada utk mencipta kemenangan.. Hasilnya.. Malaysia tewaskan Vietnam .. atas kertas , sebelum perlawanan tapi kalah atas padang.. hehehee..

Apa nak kata lagi ? Team muda Singapura leh juara Piala FA di negara kita .. itu saja dah membuktikan tahap pasukan kita termasuk kelab di level mana.. Nasib baik aku dah tak ikuti sangat perkembangan bolasepak tanahair yang mana bg aku , takde perubahan..

Apa lagi yang kita ada ??? GST dan kenaikan harga minyak.. tu je la yg tinggal.. Eh , jgn kaitkan ? Hakikat laaa.. 

Gue manyak kiciwa la , kawann..

1 ulasan:

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009