Merebut kasih ayah !

 

Apa saja si adik buat , dia berusaha mendapatkannya juga dari aku ! Bila adiknya berjaya membuatkan aku ketawa.. dia pon cuba buat begitu juga..

Mencabar juga jadi along , kan ?

image image

Maka,untuk mengelakkan kedua-duanya bergaduh demi mendapatkan kasih sayang si ayah.. maka si ayah membuat keputusan untuk.. Tambah sorang lagi ! Pas raya , honeymoon kat .. Kok Lanas je la yer ! Hehehehe.. Made in Kelantan lak… hehehe ..

Bukan semudah itu.. cakap je terus mengandung ! Huhhh.. kena usaha dulu.. Segalanya milik Allah. Kita mampu berusaha jer.. Aku kalau boleh nak la sampai 4 sebelum aku boleh join Kilauan Emas ! Tak lama dah lagi tu.. hahahaa..

Sekejap je masa berlalu.. hurmm..

Tiada ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.