Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 20 Jun 2015

Merebut kasih ayah !

 

Apa saja si adik buat , dia berusaha mendapatkannya juga dari aku ! Bila adiknya berjaya membuatkan aku ketawa.. dia pon cuba buat begitu juga..

Mencabar juga jadi along , kan ?

image image

Maka,untuk mengelakkan kedua-duanya bergaduh demi mendapatkan kasih sayang si ayah.. maka si ayah membuat keputusan untuk.. Tambah sorang lagi ! Pas raya , honeymoon kat .. Kok Lanas je la yer ! Hehehehe.. Made in Kelantan lak… hehehe ..

Bukan semudah itu.. cakap je terus mengandung ! Huhhh.. kena usaha dulu.. Segalanya milik Allah. Kita mampu berusaha jer.. Aku kalau boleh nak la sampai 4 sebelum aku boleh join Kilauan Emas ! Tak lama dah lagi tu.. hahahaa..

Sekejap je masa berlalu.. hurmm..

0 komen :

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI