Mesra tapi …

 

Diorang dah mula bergaduh berebutkan mainan. Apa saja abang dia pegang , dia nak.. Apa yang adik dia pegang , abang nak ! Apa yang daddy diorang pegang , mak diorang jeling ! Haa.. nak beli la tuuuu ! Huhhh..

image

Nampaknya , pasni .. samada beli sorang satu mainan sama atau jangan beli langsung ! Huhhh… Bukan nak main sangat pon tapi saja nak menyakat sesama mereka .. Daddy gak pening pala ! Huhh..

7 ulasan:

  1. budak-budak memang gitu. ada certain age yng memang dia takmo berkongsi dan egocentrik.

    BalasPadam
  2. saya dua2 anak bujang..memang beli mainan sama sekarang ni..kalo xberebut

    BalasPadam
  3. kalau dah berdua mcm tu lah en ben.. kejap elok kejap gaduh..

    BalasPadam
  4. anak saya yang dah besar pun camtu, masih nak berebut lagi.. geram je kadang maknya ni tengok.. huhuhuu

    BalasPadam
  5. biasalah tu kannn??? Budak-budak...

    BalasPadam
  6. sama kes........adoi, pening.las2 kena beli dua beradik mainan yang sama.

    BalasPadam
  7. hehee.. tp tu laa..kecik2 berebut ni comel je.. kang dah beso pon nak berebut, adoii pening laaaaa..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI