Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 8 Jun 2015

Mesra tapi …

 

Diorang dah mula bergaduh berebutkan mainan. Apa saja abang dia pegang , dia nak.. Apa yang adik dia pegang , abang nak ! Apa yang daddy diorang pegang , mak diorang jeling ! Haa.. nak beli la tuuuu ! Huhhh..

image

Nampaknya , pasni .. samada beli sorang satu mainan sama atau jangan beli langsung ! Huhhh… Bukan nak main sangat pon tapi saja nak menyakat sesama mereka .. Daddy gak pening pala ! Huhh..

7 komen :

Raihanah Ahmad berkata... [Reply to comment]

budak-budak memang gitu. ada certain age yng memang dia takmo berkongsi dan egocentrik.

Yuzaine Samilan berkata... [Reply to comment]

saya dua2 anak bujang..memang beli mainan sama sekarang ni..kalo xberebut

Azura Aziz berkata... [Reply to comment]

kalau dah berdua mcm tu lah en ben.. kejap elok kejap gaduh..

mas saari berkata... [Reply to comment]

anak saya yang dah besar pun camtu, masih nak berebut lagi.. geram je kadang maknya ni tengok.. huhuhuu

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

biasalah tu kannn??? Budak-budak...

ibuHasifHafiy berkata... [Reply to comment]

sama kes........adoi, pening.las2 kena beli dua beradik mainan yang sama.

yoorin melacolea berkata... [Reply to comment]

hehee.. tp tu laa..kecik2 berebut ni comel je.. kang dah beso pon nak berebut, adoii pening laaaaa..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI